HTC 10 apare in primele imagini

Acum cateva ore v-am spus ca HTC 10 va fi denumirea noului smartphone premium al companiei HTC, iar acum avem ocazia de a vedea si primele imagini cu viitorul terminal inainte ca el sa fie prezentat de catre taiwanezi intr-o conferinta dedicata.

Dupa cum puteti vedea, HTC 10 nu se distanteaza chiar atat de mult de linia de design a smartphone-urilor anterioare lansate de catre companie, el urmand a semana intr-o anumita masura cu HTC One M9, dar si cu HTC One A9 lansat anul trecut.

Cu un ecran de 5.2 inch, HTC 10 este pozitionat intre iPhone 6S si iPhone 6S Plus, sau Samsung Galaxy S7 ori Galaxy S7 Edge, deci utilizatorii vor avea suficient de multe terminale din care sa aleaga in functie de preferintele pe care le vor avea.

Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca HTC 10 sa arate ceva mai interesant si sa uimeasca prin design, insa aceste imagini nu-mi ofera aceasta idee, desi probabil terminalul final va avea un design mult mai atragator pentru utilizatori.

Conform celor mai recente informatii, HTC 10 va avea un ecran AMOLED de 5.2 inch cu rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli, chip Qualcomm Snapdragon 820 cu procesor quad-core, 4 GB RAM, camera de 12 megapixeli cu dual LED flash si minim 32 GB spatiu de stocare.

HTC 10 imagini - iDevice.ro

HTC 10 imagini 1 - iDevice.ro

HTC 10 imagini 2 - iDevice.ro

HTC 10 imagini 3 - iDevice.ro