Apple dezvaluie imagini si detalii exclusive despre auditoriul in care va organiza viitoarele conferinte

In cursul acestei zile compania Apple a permis publicarea unor imagini si detalii exclusive cu privire la auditoriul in care urmeaza sa organizeze viitoarele conferinte in care va prezenta produsele pe care le dezvolta in momentul de fata pe piata.

O publicatie americana a primit poze inregistrate in santierul Apple Campus 2 in zona in care noul auditoriu este construit, compania Apple numindu-l foarte simplu Teatru, rolul sau fiind de a inlocui auditoriul din campusul actual pentru organizarea de conferinte pentru prezentarea de produse importante.

Conform informatiilor dezvaluite de catre compania Apple, noul sau auditoriu ocupa o suprafata de aproape 37.000 metri patrati si va avea 1000 de locuri, deci de 5 ori mai putin decat sala principala a Moscone Center West, asa ca nu ne putem astepta ca WWDC sa fie vreodata organizat acolo.

Dupa cum puteti vedea si din imagini, noul auditoriu va avea un acoperis circular extrem de interesant care desi cantareste 80 de tone si a fost produs in Dubai, va fi suspendat peste parterul auditoriului, accesul in el facandu-se la suprafata, insa totul va fi amenajat sub pamant.

But perhaps the most stunning addition is its roof, which Apple believes is the largest freestanding carbon-fiber roof ever made. Created by Dubai-based Premier Composite Technologies, it’s a massive statement piece, in addition to a design feat. But please, Apple doesn’t want you to call it a UFO. The roof was added to the Theatre last month… The circular roof is made up of 44 identical radial panels averaging 70 feet long and 11 feet wide, and each connects to a small central hub positioned in the middle… It was assembled and tested in a Dubai desert before being shipped in pieces to Cupertino, California. It weighs 80 tons.

Pentru a putea genera impresia ca acoperisul enorm este suspendat, arhitectii angajati de catre Apple au gandit montarea a 3000 de panouri de sticla, iar in imaginea de mai jos puteti vedea si masinariile speciale produse pentru Apple in ideea de a monta acele panouri de sticla.

Apple Campus 2 urmeaza sa fie deschis oficial la inceputul anului viitor, iar din tot ceea ce se stie pana acum, procesul de constructie se desfasoara conform planului.

auditoriu Apple - iDevice.ro

auditoriu Apple 1 - iDevice.ro

auditoriu Apple 2 - iDevice.ro

auditoriu Apple 3 - iDevice.ro

auditoriu Apple 4 - iDevice.ro