Un barbat a cumparat un iPhone 6S online si a ramas socat de ceea ce a primit

Un barbat din Malaezia a achizitionat un iPhone 6S dintr-un magazin online local, insa desi se astepta sa primeasca un smartphone Apple al carui pret a fost de 736 de dolari, el a primit un lacat argintiu, dupa cum puteti vedea in imagini.

Barbatul a fost socat de ceea ce a gasit in cutia iPhone 6S dupa ce a deschis-o, lacatul avand o greutate apropiata de cea a terminalului iPhone 6S produs de catre compania Apple, asa ca persoana care l-a furat a gandit destul de bine infractiunea.

Problema in sine este una inedita si dupa publicarea povestii sale pe Facebook magazinul online a rezolvat rapid problema, inlocuind in mai putin de o zi lacatul cu un iPhone 6S real al companiei Apple, asa ca totul s-a rezolvat in final cu un client multumit.

Avand in vedere ca magazinul care a vandut smartphone-ul nu urma sa primeasca banii decat dupa ce clientul deschidea pachetul, inlocuirea terminalului a fost cel mai probabil facuta de un angajat inainte de trimitere, de un curier, sau de un client care a returnat produsul ambalat si el nu a mai fost verificat.

Desi intamplarea nu are legatura cu Romania, din aceasta problema trebuie trasa concluzia ca atunci cand achizitionati un produs ambalat este bine sa ii desfaceti ambajul inainte de a plati pentru fi siguri ca nu sunteti pacaliti, chiar si de catre magazine.

iPhone 6S lacat - iDevice.ro

iPhone 6S lacat 1 - iDevice.ro

iPhone 6S lacat 2 - iDevice.ro

7 COMENTARII