Prima Pagina iOS 9 Cum instalezi iOS 9.3 public beta 6

Cum instalezi iOS 9.3 public beta 6

iOS 9.3 public beta 6 a fost lansat in aceasta seara impreuna cu iOS 9.3 beta 6, compania Apple oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a instala, probabil, ultima versiune beta a iOS 9.3 inaintea lansarii celei GM sau chiar a versiunii finale a sistemului de operare.

Nici de acesta data compania Apple nu a anuntat ce modificari a implementat in iOS 9.3 beta 6 sau public beta 6 pentru dezvoltatori sau utilizatorii normali, iar pana acum nu a fost descoperit absolut nimic deosebit, asa ca nu va asteptati sa vedeti vreo schimbare dupa instalare.

Instalarea iOS 9.3 public beta 6 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, iar daca aveti versiunea public beta 1 sau public beta 2 deja instalata, atunci puteti parcurge procesul prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Inainte de a incepe iOS 9.3 public beta 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

Cum instalezi iOS 9.3 public beta 6

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3 public beta 6 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

 • nik.liviu

  Salut. Se știe ceva despre Jailbreak pentru iOS 9.2.1 sau 9.3?

 • gabidiesel

  Salut. Se știe ceva despre Jailbreak pentru iOS 9.2.1 sau 9.3?

 • BoieruMarin

  Salut un jailbreak pentru iOS 9.1 exista ?

 • alexandru20

  Jeailbreaaaakkk!!!

 • junea

  Not Found

  Sorry, we couldn’t find the page you were looking for. Please check the web address, or try again later.

 • La mine nu s-a intamplat vreodata chestia asta, indiferent ce versiune beta a iOS am folosit.