Noi carcase pentru iPhone SE confirma design-ul ales de Apple

Astazi avem ocazia de a vedea primele carcase premium create pentru iPhone SE inainte ca dispozitivul sa ajunga pe piata, cei de la Spigen creand aceste accesorii pentru viitorul smartphone al celor din Cupertino in baza unor schite cumparate de la parteneri Apple.

Spigen este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de accesorii pentru smartphone-uri, ei investind in mod constant in achizitia de schite ale unor produse nelansate pentru a produce accesorii inaintea lansarii si din moment ce ei au creat deja primele carcase pentru iPhone SE, este clar ca sunt siguri ca acesta va fi design-ul final.

Confirmand diversele zvonuri aparute pana acum pentru iPhone SE, aceste carcase dau de inteles faptul ca design-ul noului terminal va fi extrem de similar cu cel oferit de catre compania Apple pentru iPhone 5S, diferentele dintre ele urmand a fi insesizabile.

Carcasele celor de la Spigen nu confirma in vreun fel faptul ca iPhone SE va avea o camera care iese in exteriorul carcasei, insa acest lucru este posibil daca este sa dam crezare unor zvonuri aparute in ultimele saptamani din diverse surse.

carcasa iPhone SE 1

Desi aceste carcase confirma faptul ca design-ul iPhone SE urmeaza sa fie foarte similar cu cel al iPhone 5S, ele nu sugereaza vreo schimbare evidenta pe care compania Apple ar urma sa o faca, nici macar in ceea ce priveste ecranul.

Separat de Spigen si alti producatori sunt convinsi ca design-ul iPhone SE va fi extrem de similar cu cel al iPhone 5S, iar daca ei sunt atat de increzatori incat sa investeasca bani in produse fara a vedea terminalul intr-o conferinta, este clar ca el va arata asa cum ne este prezentat.

carcasa iPhone SE