Un barbat a cumpara un iPhone 6S online, a primit o clatita

Achizitionarea de smartphone-uri online este foarte periculoasa, iar asta pentru ca exista foarte multe persoane care incearca sa insele oamenii cu anunturi false si bani ceruti in avans pe produse care nu mai ajung vreodata la cumparatorul de drept al respectivului dispozitiv.

Astazi va vorbesc despre povestea unui barbat din China care a vazut un anunt online pentru vanzarea unui iPhone 6S la pretul de 230 de dolari si a decis sa cumpere dispozitivul avand in vedere ca pretul sau de vanzare era cu 70% mai mic decat cel al magazinelor online.

Persoana care a publicat acel anunt a specificat in el faptul ca pretul mic de vanzare are la baza faptul ca dispozitivul a fost adus ilegal in tara si nu poate fi vandut la pret mare, insa explicatia era una menita doar sa atraga oamenii creduli care nu puteau sa cumpere un produs la pret intreg.

Crezand ca anuntul este real, in baza explicatiei date, barbatul din China a comandat terminalul iPhone 6S, a plati pentru el, insa in cutia pe care a primit-o se regasea doar o clatita chinezeasca, care trebuia sa aiba o greutate relativ similara cu cea a smartphone-ului Apple.

A man purchased an iPhone 6s at a rock-bottom rate, and received a pancake in the mail. Not a pancake phone. An actual pancake. Apparently, the man surnamed Hou was a bit skeptical when he found an Apple iPhone 6s online with just a 1,500 yuan price tag, 70% off the normal price. The seller told him it was so cheap because it had been smuggled into the country. Never one to pass up a bargain, Hou made the deal.

Acestea fiind spuse, trebuie sa aveti foarte mare grija ce cumparati online deoarece s-ar putea sa realizati ca fara a vedea produsul cumparat, platiti bani pe altdeva decat ceea ce va doreati.

clatita iPhone 6