Marea dezamagire a WWDC 2016

Marea dezamagire a WWDC 2016 este ca Apple nu va prezenta vreun produs fizic, ci se va rezuma la update-uri software si functii noi.

WWDC 2016 va avea loc pe 13 iunie, compania Apple urmand a prezenta la ora 20:00 iOS 10, OS X 10.12 si multe alte surprize pe care le pregateste de cateva luni sau poate chiar mai mult, conferinta de prezentare urmand a avea lo in San Francisco.

Desi compania Apple urmeaza sa prezinte iOS 10 si sa anunte foarte multe noutati pe partea software, atat pentru iOS, cat si pentru OS X, se pare ca nu vom vedea vreun produs fizic prezentat de catre cei din Cupertino in cadrul acestui eveniment.

Desi s-a speculat ca va vom vedea noi modele ale MacBook, sau un ecran Thunderbolt, se pare ca pe 13 iunie compania Apple nu va prezenta vreun produs fizic nou, ci se va rezuma doar la prezentarea de functii software pentru produsele existente.

Multa lume se astepta si la prezentarea de produse noi in cadrul WWDC 2016 si cu siguranta va fi dezamagita sa vada ca Apple se rezuma doar la software, mai ales daca noutatile software nu vor fi chiar atat de importante precum se asteapta alti fani.

In general compania Apple a transformat WWDC intr-un eveniment dedicat exclusiv software-ului, insa in anii trecut a mai prezentat Mac-uri noi pentru utilizatori, evenimentele fiind recunoscute intre 2007 si 2010 ca scene pentru lansarea a noi modele ale iPhone.

Acum WWDC 2016 va fi exact ceea ce este predestinat sa fie, adica un eveniment dedicat exclusiv dezvoltatorilor si produselor software, sau serviciilor, dezvoltate de catre compania Apple.