Tim Cook este unul dintre cei mai apreciati presedinti de companii din SUA

Tim Cook este presedintele companiei Apple inca din cursul anului 2011, iar stilul sau de conducere este cu mult diferit fata de cel al lui Steve Jobs, acest lucru reflectandu-se anual intr-un studiu realizat de catre unui dintre cele mai mari website-uri dedicate angajatilor de companii din SUA.

Glassdoor este acest website, iar in cadrul sau angajatii companiilor americane isi pot impartasi impresiile in legatura cu experienta de a lucra in cadrul unei companii, informatiile oferite de catre ei fiind oferite in mod anonim in cadrul website-ului.

De cativa ani incoace, Tim Cook este laudat de catre angajatii Apple pentru modul in care intelege sa se comporte cu ei, astfel ca el primeste recenzii bune din partea acestora si anul acesta a intrat in top 10 cei mai buni presedinti de companii din SUA, conform Glassdoor.

Desi este precedat de catre presedintele Google, Sundai Pichiar, Tim Cook ocupa un onorabil loc 8, in fata sa aflandu-se si presedintele companiei Facebook, Mark Zuckerberg, dar si presedintele companiei LinkedIn, Jeff Weiner, acestia avand parte de recenzii mai bune din parte angajatilor.

  1. Bob Bechek – Bain & Company
  2. Scott Scherr – Ultimate Software
  3. Dominic Barton – McKinsey & Company
  4. Mark Zuckerberg – Facebook
  5. Jeff Weiner – LinkedIn
  6. Marc Benioff – Salesforce
  7. Sundar Pichai – Google
  8. Tim Cook – Apple
  9. Joseph Sivewright – Nestlé Purina PetCare
  10. Jim Whitehurst – PetCare

Anul trecut presedintele Apple, Tim Cook, era plasat pe pozitia a 9-a in top, semn ca in timpu scurs de atunci si pana acum a reusit sa imbunatateasca experienta de a lucra in cadrul Apple si a reusit sa castige simpatia unui numar mai mare de angajati.

Topul anual al celor de la Glassdoor este foarte important pentru imaginea pe care o are in SUA, unii angajati luand in considerare informatiile de acolo inainte de a accepta o oferta de munca, sau de a se inscrie pentru a fi considerati pentru altele.