Cea mai tanara persoana participanta la WWDC 2016

Cu un WWDC 2016 care urmeaza sa inceapa peste mai putin de 2 zile, iata ca incep sa apara si informatii cu privire la persoanele care urmeaza sa fie prezente la eveniment, iar astazi vorbim despre o fetita de 9 ani care a primit o invitatie gratuita din partea companiei Apple de a urmari toate noutatile ce urmeaza sa fie anuntate.

Fetita a reusit la numai 9 ani sa invete singura cum sa faca aplicatii petnru iOS in baza tutorialelor existente pe internet si pe YouTube, ea publicand in App Store, cu ajutorul parintilor, 2 aplicatii, iar acest lucru a atras atentia Apple, care a inclus-o in programul pentru burse oferite elevilor si studentilor, ea primind gratuit o invitatie care in mod normal costa 1600 de dolari.

Desi acum are 9 ani, fetita a invatat sa scrie cod la doar 7 ani, ea fiind nevoita sa treaca prin acest proces deoarece avea o idee de aplicatie pentru iOS, dar parintii sai nu aveau banii necesari pentru a o finanta, asa ca fetita a facut-o singura, ba mai mult, a creat o a doua, iar acum a atras atentia celor de la Apple care o vor prezenta in conferinta.

Practic, vorbim despre un copil care la o varsta foarte frageda a reusit sa faca ceea ce multi nu au capacitatea de a face in acest moment, iar acest lucru este laudabil, compania Apple stiind cum sa aprecieze talentul copiilor, dar si cum sa ii incurajeze sa isi urmeze visele si sa faca exact ceea ce le place.

This year, Vijay, who lives in Australia is fulfilling another dream of hers. She is the youngest attendee at WWDC, Apple’s annual developer conference. Like many of her fellow attendees, Vijay has created a handful of apps for Apple’s iPhone and iPad. But the biggest difference between her and the thousands of other developers who will flock San Francisco’s Moscone Center on Monday is that Vijay is now only nine years-old.

De cativa ani Apple se lauda cu copiii care dezvolta aplicatii pentru platforma iOS, iar in cadrul WWDC 2016 nu va rata ocazia de a o face din nou.

fetita 9 ani WWDC 2016