WWDC 2016 LIVE incepe diseara pe iDevice.ro!


Au ramas mai putin de 7 ore pana in momentul in care WWDC 2016 va incepe cu o conferinta a companiei Apple, iar in cadrul sau urmeaza sa vedem toate noutatile pe care cei din Cupertino le au in dezvoltare inca de la sfarsitul anului trecut.

Mai exact, vom vedea macOS, iOS 10, watchOS 3, tvOS 10, plus multe alte schimbari care urmeaza sa fie oferite pentru Apple Music, Siri si alte produse pe care Apple le vinde sau le ofera gratuit pentru utilizatorii din lumea intreaga, schimbarile fiind pe masura asteptarilor.

Ieri v-am spus cum vedeti conferinta WWDC 2016 LIVE de pe orice produs al companiei Apple, sau de pe alte produse care in mod normal nu beneficiaza de suportul HLS prin care Apple face transmisiunea in direct pentru conferinta sa, asa ca stiti cum sa o urmariti.

In timpul vizionarii conferintei va invit sa discutam despre tot ceea ce va anunta compania Apple si cat de benefice sunt schimbarile pregatite pentru ea, insa va recomand de pe acum sa nu aveti asteptari foarte mari deoarece exista sansa sa fiti dezamagiti.

Apple are obiceiul de a nu implementa in produsele sale chiar ceea ce isi doresc utilizatorii, iar in aceasta seara situatia ar putea fi identica, adica noutatile ar putea fi putin in urma cerintelor noastre, insa teoretic totul ar trebui sa fie suficient de bun.

Acestea fiind spuse, va astept incepand cu ora 19:30 in pagina cu prezentarea iOS 10 LIVE pentru a discuta despre toate noutatile pregatite de catre Apple.