iPhone 7 va fi lansat in 2017, cum se va numi noul iPhone din 2016 ?

iPhone 7 ar putea fi lansat pe piata abia in 2017, Apple pastrand denumirea pentru aniversarea de 10 ani a lansarii primului model al iPhone.

iPhone 7 nu va fi denumirea smartphone-ului pe care Apple il va lansa in 2016, sau cel putin asta aflam astazi de la surse anonime, aceste afirmand ca in Cupertino s-ar fi decis ca aceasta denumire sa fie pastrata pentru anul 2017, cand va fi lansat un model aniversar al iPhone.

Strategia este relativ similara cu cea adoptata de catre Samsung pentru Samsung Galaxy Note 7, coreenii urmand a sari peste o cifra, dar pentru a-si aduce intreaga serie de smartphone-uri in aceeasi linie de denumiri, nu pentru ca ar urma sa lanseze o versiune aniversara prea curand.

Informatia este destul de ciudata si ar sugera faptul ca in 2016 Apple ar urma sa lanseze un iPhone care ar avea o denumire ce reprezinta o variatie a iPhone 6, insa ce mai poate adauga Apple la aceasta denumire in afara unui e, rezultatul final fiind lansarea unui iPhnoe 6SE, un frate mai mare pentru iPhone SE.

Desigur ca nu exista verificari pentru acest zvon si desigur ca nimeni nu stie cat de adevarat sau fals ar putea fi el, insa avand in vedere ca vorbim despre compania Apple, orice este posibil in momentul de fata, chiar si o schimbare atat de radicala a strategiei de alegere a denumirilor iPhone.

What’s more, according to the tip, Apple is holding the name iPhone 7 until next year’s 10th anniversary edition, meaning that the 2016 models will very likely be name using another riff on iPhone 6.

Desi imi vine greu sa cred ca Apple nu va lansa iPhone 7 anul acesta, ma gandesc si la faptul ca 2017 va fi un an extrem de important, cu 10 ani de la lansarea iPhone, iar aparitia unui iPhone 7S nu va genera ideea ca Apple a pregatit un terminal cu adevarat nou, ci doar un upgrade pentru unul vechi.

Aceasta nu este prima oara cand auzim asemenea informatii de la surse necunoscute, dar poate apropiate companiei Apple, ele venind totusi in numar destul de mic pana in prezent, semn ca poate decizia de a pastra denumirea iPhone 7 pana anul viitor nu este una finala, cel putin deocamdata.

Separat de toate acestea, iPhone 7 2017 sau iPhone 7S, urmeaza sa aiba o carcasa din sticla, deci revenim la design-ul folosit pentru iPhone 4 si iPhone 4S.

Voi ce parere aveti? Credeti ca va pastra Apple denumirea iPhone 7 pana la anul ?