Politia Romana face primul avertisment pentru Pokemon GO

3

Cu doar cateva ore in urma Politia Romana a facut primul avertisment in legatura cu utilizarea Pokemon GO si ignorarea lumii care ne inconjoara, imaginea de mai jos fiind publicata pe pagina Facebook a politiei, autoritatile recomandandu-le utilizatorilor sa fie responsabili cand folosesc noul joc al celor de la Niantic.

Pokemon GO a fost lansat in Romania in cursul zilei de sambata, iar ade atunci foarte multe persoane au inceput sa se plimbe neatente pe drumuri in cautare de pokemoni, avertismentul facut astazi de catre politie fiind similar cu altele facute de catre autoritatile altor tari de pe planeta.

Avertismentul politiei romane este perfect normal in conditiile in care unii jucatori s-au pierdut prin pesteri, altii au fost injunghiati sau au cazut de pe stanci in timp ce juca Pokemon GO, deci exista motive serioase de ingrijorare in ceea ce priveste lipsa de atentie in timpul utilizarii jocului pe smartphone-uri.

Puteti gasi Pokemonii, respectand in acelasi timp regulile de circulatie si protejandu-va pe dumneavoastra si pe cei din jur!

politia romana pokemon go