Se mai lanseaza iOS 9.3 jailbreak ?

iOS 9.3.3 a fost lansat zilele trecute de catre companai Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch fiind oferita dupa mai bine de 2 luni de testare a sistemului de operare cu utilizatori din lumea intreaga, foarte multe probleme fiind rezolvate prin aceasta actualizare, unele chiar critice.

Acum cateva saptamani cei de la Pangu au demonstrat un iOS 10 jailbreak si ar fi anuntat ca iOS 9.3 jailbreak va fi lansat, insa anuntul si perioada de lansare au venit si au trecut, iar software-ul nu a mai fost distribuit pentru utilizatori, iar acum foarte multi dintre voi se intreaba ce se va intampla in perioada urmatoare.

Adevarul este ca deocamdata nimeni nu stie cand sau daca iOS 9.3 jailbreak va mai fi lansat, hackerii evitand sa mai ofere vreo informatie in legatura cu acest lucru, iar in lipsa lor se pare ca asteptarea va continua, cel mai probabil pentru o perioada nedeterminata de timp, asa cum s-a intamplat si pana acum.

iOS 9.3 jailbreak are nevoie de rabdare

iOS 9.3 jailbreak este in proces de dezvoltare de foarte multa vreme si daca inca nu a aparut, atunci exista doua posibile explicatii: fie hackerii nu au suficiente exploit-uri pentru a lansa o solutie publica de untethered jailbreak, fie ei pastreaza vulnerabilitatile pentru a putea lansa iOS 10 jailbreak in toamna.

Stim deja ca iOS 10 jailbreak a fost facut, stim ca este posibil, insa daca acele vulnerabilitati ale hackerilor vor fi lansate acum pentru iOS 9.3 si nu vor mai fi utilizate in iOS 10, atunci problema este mai mare pentru ei, deoarece iOS 10 este mai important decat iOS 9.3 in momentul de fata.

iOS 9 se afla la capat de drum, deci e putin probabil sa mai vedem vreo actualizare pentur el, iar stricarea acum a unor exploit-uri pentru iOS 10 nu are logica, asa ca exista posibilitatea ca asteptarea sa se prelungeasca pana in toamna acestui an, sau poate chiar mai tarziu de atat.

Sfatul meu este sa aveti rabdare, iar pe masura ce apar informatii noi, va voi anunta.