Scannerul pentru iris din Galaxy Note7 are limitari si poate fi periculos

Dimineata ati vazut un clip video in care ni se arata cat de rapid este iris scannerul din Galaxy Note7, iar astazi vedem doua imagini in care sunt afisate o serie de instructiuni de utilizare pentru noul terminal si unele recomandari facute de catre cei de la Samsung pentru persoanele care vor cumpara noul produs luna viitoare.

Conform celor de la Samsung, nu este recomandata scanarea ochilor la mai putin de 20 de centimetri de iris scanner, iar asta pentru ca retina ar putea fi afectata de catre componenta care este folosita pentru acest tip de identificare biometrica, Samsung recomandand scanarea la 25cm – 35cm de panoul frontal.

Mai mult decat atat, Samsung nu recomanda folosirea iris scannerului din Galaxy Note7 pe ochii beblusilor si desigur ca nu recomanda folosirea sa de catre utilizatorii care poarta ochelari, cei cu lentile de vedere putand avea deasemenea probleme in a isi scana retina in mod corect folosind dispozitivul.

Limitarile iris scannerului din Galaxy Note7

Practic, acest iris scanner al Galaxy Note7 are si unele limitari, deci nu poate fi utilizat fara restrictii in chiar orice fel de conditii, iar ochii pot fi afectati de raza laser care scaneaza retina, deci utilizatorii trebuie sa fie atenti cum il folosesc pentru a nu suferi vreo vatamare pe termen lung a ochiului.

Foarte multa lume se intreaba cat de bine va functiona acest iris scanner si la fel de multa lume il considera inutil din moment ce exista deja un cititor de amprente, insa Samsung nu prea mai avea cu ce sa vina nou, asa ca implementeaza functii din concepte pentru a mai atrage unii utilizatori spre terminalele sale.

Galaxy Note7 limite scanner iris

Voi cat de util credeti ca va fi scannerul pentru iris in Galaxy Note7 ?