Apple a gandit un iPhone cu o coroana digitala

Coroana digitala implementata de catre compania Apple in Apple Watch ar putea ajunge in curand inclusiv in iPhone, sau tabletele iPad, cei din Cupertino creand o serie de brevete de inventie in care descriu modalitatea prin care aceasta componenta si-ar putea gasi un loc in iDevice-uri in viitor.

Conform documentatiei trimise de catre compania Apple Oficiului pentru Brevete de Inventie si Marci din SUA, coroana digitala ar putea fi utilizata in iPhone sau iPad pentru a ajusta volumul, pentru a redimensiona texte, pentru a bloca sau debloca iDevice-urile, ori pentru a inregistra poze folosind aplicatia Camera.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum ar putea fi atasata coroana digitala la o tableta iPad ale carei ecran nu ar avea margini, pozitionarea fiind extrem de ciudata si inoportuna pentru o tableta, sau chiar pentru un smartphone, insa presupun ca Apple ar putea gandi un mod mai putin intruziv de a include butonul rotativ.

Puteti vedea si un concept care ne arata o metoda mai eleganta de a implementa o coroana digitala intr-un iPhone, insa indiferent de modul in care privim lucrurile, includerea unei asemenea componente intr-un iPhone, sau o tableta iPad, reprezinta o miscare ciudata pe care compania Apple ar putea face.

 

In some examples, the device may not have a border region and may instead have a surface composed only of touch screen.

Ca sa fiu sincer, nu-mi pot imagina un iPhone, sau o tableta iPad, care ar avea o coroana digitala si nu cred ca Apple se va grabi sa aduca pe piata un dispozitiv de acest gen, mai ales ca lumea s-ar bucura sa aiba o baterie mai mare si nu neaparat o coroana digitala semi-inutila, care ar inlocui functii mai usor de folosit in alte conditii.

iphone coroana digitala

coroana digitala iphone ipad