iTunes 12.5 are optiune dislike pentru melodii

iTunes 12.5 urmeaza sa vina cu o serie de functii noi incepand din septembrie, iar printre ele se numara si una care ne va permite sa aplicam un tag numit Dislike pentru muzica disponibila in calculatoarele noastre, imaginea de mai jos fiind cat se poate de elocventa in acest sens.

Practic, vorbim despre o actiune opusa celei Like cu care ne-am obisnuit de atatia ani in cadrul retelei de socializare Facebook, ideea fiind de a avea o metoda de a marca melodiile care nu ne-au placut, astfel incat sa le evitam in momentul in care le mai vedem in lista de muzica, sau intr-o lista de redare.

Marcarea unei melodii cu dislike va genera afisarea unei inimi frante in dreptul casutei de redare, deci veti sti ca ea nu a fost pe placul vostru, asa ca veti putea trece la urmatoarea melodie, cele care ne plac putand fi marcate cu Love, un marcaj diferit fata de cel Like folosit in reteaua de socializare Facebook.

Implementand aceasta functionalitate, compania Apple incearca sa se apropie mai mult de ceea ce ofera Facebook in cadrul retelei sale de socializare, pana acum iTunes avand la baza stele pentru a indica popularitatea unei melodii, chiar si in libraria noastra muzicala.

itunes dislike