Trei hoti au patruns intr-o cladire din campusul Apple, sunt cautati de politie

Cu doar cateva zeci de minute in urma trei suspecti au fost vazuti de catre politisti fugind dintr-o cladire Apple aflata in campusul companiei din Cupertino, politia fiind alertata si alocand forte impresionante pentru a-i prinde pe barbati, unul dintre ei fiind arestat in apropierea unui Starbucks din localitate.

Conform jurnalistilor locali, hotii ar fi patruns intr-una dintre cladirile din campusul Apple si nu se stie daca au reusit sa fure ceva de valoare de acolo, insa avand in vedere desfasurarea impresionanta de forte a politiei locale, este clar ca infractiunea are prioritate mare si hotii vor fi in final prinsi.

Barbatul arestat deja va fi cel mai probabil interogat de catre politie, iar ceilalti doi sunt deja cautati prin curtile oamenlor din San Jose, zona in care au fost vazuti fugind, asa ca probabil nu va dura foarte mult pana cand vor intra in custodia politiei, ofiterii facand deja un perimetru in zona in care barbatii au fost vazuti.

Cei trei au fugit initial intr-o masina pe care o aveau parcata langa cladirea in care au patrus, insa au abandonat-o pentru a incerca sa scape mai usor de politie, iar avand in vedere ca la aceasta ora cetatenii orasului San Jose incep sa se trezeasca, politistii vor avea o misiune mult mai dificila in ai ii prinde pe hoti.

Acest incident are loc la doar cateva luni dupa ce un barbat s-a sinucis in sediul Apple din Cupertino, acel incident fiind lasat fara un deznodamant, Apple si politia refuzand sa mai ofere detalii cu privire la motivul in baza caruia acel barbat si-a luat viata.