iPhone are nevoie de o camera care sa inregistreze video de calitate buna noaptea

In weekend am fost prezent la Summer Well, pe care va recomand sa-l treceti in calendarul vostru pentru anul viitor deoarece este o experienta care nu trebuie ratata, iar in timpul concertelor care au avut loc noaptea am observat cum se chinuia mai toata lumea, inclusiv eu, sa inregistreze niste imagini de calitate cu trupele de pe scena.

Desi Apple a implementat in aplicatia Camera a iOS un software care lumineaza totul din jurul nostru cand facem poze noaptea astfel incat sa se inteleaga ceva din poza, in cazul clipurilor video aplicatia nu beneficiaza de acelasi tip de software, astfel ca toate clipurile video au o calitate foarte proasta.

Problema nu exista doar la terminalele iPhone, indiferent de model, ci la mai toate celelalte smartphone-uri existente pe piata, iar desi unii producatori incep sa schimbe acest lucru cu noile modele lansate pentru utilizatori, cei de la Apple au cam ramas in urma si trebuie sa faca o schimbare serioasa din acest punct de vedere.

Camera iPhone are nevoie de imbunatatiri

Nu-mi fac mari sperante ca Apple va alege un senzor de imagine care capteaza mai multa lumina inainte de a inregistra poze sau filme si ne va oferi o experienta mult mai buna pentru inregistrare video noaptea, dar sper ca va face macar ceva pe partea software pentru a creste calitatea clipurilor video filmate in aceste conditii.

Indiferent unde faci un clip video noaptea, atat timp cat obiectele nu sunt foarte aproape de tine pentru a le putea lumina cu flash LED-ul terminalelor si atat timp ca tlumina din jurul tau este foarte slaba, nu vei vedea mai nimic in clipurile video facute, cei de la Samsung reusind sa rezolve aceasta problema, partial.

Sper ca iPhone 7 Plus cu a sa camera duala sa aduca o experienta mult mai buna din acest punct de vedere si sper ca Apple sa ofere acelasi lucru pentru iPhone 7, insa deocamdata totul este la nivel de speranta pentru ca nimeni nu stie ce fel de poze vor face noile terminale, mai ales noaptea.