Eroarea unsupported video format pe iPhone si iPad

O eroare despre care inca nu am discutat pe iDevice.ro, dar care probabil a fost afisata pe terminalele unora dintre voi, se numeste Unsupported Video Format si este afisata in formatul de mai jos in momentul in care veti incerca sa rulati un clip video pe care terminalul vostru refuza sa il redea.

Dupa cum puteti vedea, eroarea de mai jos ne spune ca iOS-ul nu poate reda respectivul clip video deoarece formatul in care el a fost salvat nu este recunoscut si de catre sistemul de operare, insa eroarea nu are legatura doar cu clipurile video copiate de catre voi in terminalele voastre din diverse surse, inclusiv iTunes.

In mod normal, iPhone, iPad si iPod Touch sunt capabile sa redea orice fel de clipuri video in format MPEG-4, adica toate cele care au extensiile .mp4, .mov si .m4v, insa exista o varietate de aplicatii care extind suportul si al fisiere .avi, .mkv si o varietate de alte formate, insa nativ iOS-ul nu le va putea reda.

Eroarea Unsupported Video Format

In mod normal eroarea Unsupported Video Format apare atunci cand incercati sa redati un clip video care are un format diferit de cele .mp4, .mov si .m4v, insa in cazul in care ati facut un clip video care a ocupat intregul spatiu al terminalelor voastre, veti vedea acesta eroare cand veti incerca sa-l vedeti, desi el este salvat in formatul standard.

iphone eroare

In cea de-a doua situatie nu prea aveti ce sa faceti decat sa eliberati spatiu si exista sanse mari ca acel clip video sa nu mai poata fi vazut decat in limita in care a putut fi salvat, asta daca fisierul nu a fost corupt in timpul salvarii din cauza lipsei de spatiu, deci trebuie sa aveti grija cand inregistrati clipuri video.

Pentru restul clipurilor video al caror format nu este suportat, aveti oricand posibilitatea de a descarca aplicatia VLC, aceasta oferind suport pentru cam orice fel de format video pe care il puteti copia in iDevice-urile voastre, deci nu sunteti nevoiti sa convertiti filmele, asa cum se intampla in trecut.

1 COMENTARIU