iPhone 11 Pro DROP TEST! Cat de REZISTENTA e Sticla ? (VIDEO)

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max trec astazi printr-un prim test de rezistenta menit sa ne arate cat de rezistenta este “cea mai rezistenta sticla pentru telefoane”. Apple a facut o afirmatie foarte interesanta cu privire la rezistenta telefoanelor sale, iar acest prim drop test pentru iPhone 11 Pro ar putea sa o faca de rusine.

iPhone 11 Pro dovedeste in prima parte a testelor ca are intr-adevar o sticla surprinzator de rezistenta, caderile de la putin peste un metru lasand telefoanele intacte. iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max folosesc sticla Gorilla Glass pentru protejarea ecranului si a carcasei, iar daca scapati telefonul din buzunar, n-ar trebui sa aveti probleme.

iPhone 11 Pro rezista surprinzator de bine si la primele caderi de la inaltimea capului, ecranul si carcasa ramanand intacte in ambele situatii. Desi in mod normal iPhone XS si iPhone XS Max au avut probleme foarte mari in aceasta parte a testului, iata ca iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max rezista fara probleme.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max dovedesc in acest test ca sunt cel putin mai rezistente decat seria iPhone XS, iar alte teste ar putea sa ne arate ca sunt si mai rezistente decat modele concurente.

UPDATE: Un test separat facut chiar in fata magazinului Apple din 5th Avenue, New York arata o situatie diferita, cu un ecran mult mai fragil.