Accesoriile iPhone 7 confirma noul design

Accesoriile pentru iPhone 7 confirma noul design al companiei Apple, ele fiind pregatite pentru livrare in 15 septembrie in magazine.

Accesoriile pentru iPhone 7 fabricate in momentul de fata in China confirma noul design pe care cei din Cupertino il pregatesc pentru dispozitiv. Mai exact, multi producatori de accesorii se folosesc de schitele furate din fabricile partenerilor Apple in ideea de a crea ccesorii pentru iPhone 7, care vor ajunge in magazine in septembrie.

In momentul de fata o varietate de fabricanti chinezi de carcase si folii pregatesc o gama foarte larga de accesorii pentru iPhone 7, ele fiind pregatite pentru livrare in magazine in preajma datei de 15 septembrie. Cele mai recente informatii sugereaza faptul ca lansarea iPhone 7 va fi pe 23 septembrie, asa ca livrarea accesoriilor in preajma datei de 15 este logica.

In general, accesoriile pentru terminale iPhone sunt livrate cu aproximativ o saptamana inaintea lansarii unui nou iPhone, asa ca nu este surprinzator ca accesoriile pentru iPhone 7 vor ajunge in magazine din 15 septembrie. Daca suficient de multe vor fi disponibile la timp pentru lansare, producatorii de accesorii vor aduna suficient de multi bani din entuziasmul aparitiei noului iPhone.

Accesoriile pentru iPhone 7 ajung in magazine inaintea lansarii

Accesoriile pentru iPhone 7 produse in momentul de fata confirma faptul ca iPhone 7 are un al doilea grilaj la baza carcasei, dar si o camera mai mare. Pentru iPhone 7 Plus vorbim despre o camera duala, dar si despre lipsa unui Smart Connector, desi aceasta din urma caracteristica a fost prezentata ca fiind disponibila si nu, de diverse zvonuri.

accesorii pentru iphone 7

Ceea ce niciunul dintre accesoriile pentru iPhone 7 nu confirma inca este implementarea unui buton Home 3D Touch, dar asta nu inseamna ca el nu va fi oferit de catre Apple. Este foarte greu sa iti dai seama din imagini cu carcase daca o asemenea componenta este oferita, insa toate informatiile de pana acum confirma acest lucru.

In concluzie, accesoriile pentru iPhone 7 pregatite in China confirma o buna parte dintre zvonurile aparute pana acum, asa ca n-ar trebui sa existe surprize in septembrie. Prezentarea iPhone 7 ar trebui sa aiba loc in data de 7 septembrie, iar confirmarea ar trebui sa vina in cursul acestor zile.