Foxconn confirma butonul Home 3D Touch al iPhone 7

Buton Home 3D Touch si multe schimbari de design pentru iPhone 7 confirmate de Foxconn.

In cursul acestei dimineti au aparut pe internet o serie de aparente documente cu specificatiile iPhone 7 folosite de catre cei de la Foxconn in procesul de fabricare al noului smartphone Apple, ele confirmand unele dintre schimbarile pe care americanii le-au pregatit pentru noi incepand de luna viitoare.

Aceste informatii sunt desigure supuse aceleiasi credibilitati indoielnice precum restul datelor care vin din China in ultima vreme in legatura cu iPhone 7, insa in lipsa altor detalii de acest gen, ne uitam la ce apare si trageti singur concluzii cu privire la veridicitatea datelor, desi la o prima vedere ele par a fi de incredere.

Buton Home 3D Touch

iphone 7 foxconn 4

 

Conform sursei acestor informatii, noul buton Home 3D Touch al iPhone 7 este mentionat in documentatia preluata din calculatoarele celor de la Foxconn, ei numindu-l Menu Button, sau buton de meniu, iar asa l-ar putea denumi si compania Apple incepand cu iOS 10 daca ii va schimba functionalitatea.

V-am spus in repetate randuri ca noul buton Home 3D Touch pentru iPhone 7 urmeaza sa il inlocuiasca pe cel clasic, iar asta inseamna ca atunci cand aplicam presiune pe el vom simti o vibratie care inlocuieste clasica miscare de apasare si simtire a unui click, cei de la Apple incercand sa emuleze totul cu un motor Force Touch.

Noul buton Home 3D Touch va fi deasemenea tactil, adica s-ar putea sa avem o serie de functii noi in iOS 10 care sa poata fi controlate prin atingeri ale sale, insa deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la ceea ce ar urma sa ofere compania Apple, asa ca ramane sa vedem ce are ea pregatit.

Interesanta in documentatia Foxconn este si mentionarea unui LED si a unei lentile stroboscopice in partea frontala, insa pana acum nu am auzit detalii cu privire la implementarea unei asemenea schimbari pentru iPhone 7.

Noutati pentru design

iphone 7 foxconn 5

 

Pe partea de design, aceste imagini ne arata din nou ca iPhone 7: nu va avea antene care sa desparta carcasa in trei parti distincte, nu va avea un port audio de 3.5mm, va avea un difuzor in locul portului audio si va avea camera inconjurata de carcasa, aceasta fiind si mult mai evidenta decat in modelele anterioare.

Smart Connector-ul lipseste din aceste imagini, insa avand in vedere ca vorbim despre iPhone 7 si nu despre iPhone 7 Plus, acest lucru este normal, asa ca trebuie sa asteptam alte eventuale documente de acest gen pentru a ni se confirma daca Apple va mentine acest port in dispozitivele sale, sau nu.

iphone 7 foxconn 6

In rest, lucrurile par sa fie la fel precum in cazul iPhone 6S, dar acest lucru ne-a tot fost evidentiat in ultimele luni, aasa ca aveti o noua confirmare a faptului ca noul design iPhone 7 nu va fi cu foarte mult mai diferit fata de cel pe care compania Apple il ofera in momentul de fata pentru iPhone 6S.

In aceasta idee, in afara schimbarilor mentionate mai sus pentru carcasa, nu veti vedea nimic cu mult mai diferit dupa ce veti cumpara iPhone 7 in toamna, asa ca trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca schimbarile vizibile sunt putine si probabil pentru multi lipsa lor va conta foarte mult.

iphone 7 foxconn 7

Am aflat pana acum ca iPhone 7 va fi prezentat pe 7 septembrie, dar si ca ne putem astepta la o lansare in 16 septembrie, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana cand vom vede anoul dispozitiv.

12 COMENTARII

  1. Si iata cum apple ne va face sa cumparam la un an diferenta terminalul. Anul acesta ip7 si la anul iphone aniversar ??. Good job Apple.

  2. din ce stiu eu, daca nu ai jailbreak nu ai ce configuratii sa ii atasezi home button’ului. Ar trebui zaone sau cine are jailbreak sa stie daca se pot face config pt el

  3. apesi o data intri in home screen. apesi de 2x app swtich ce deja poti face prin 3d touch din stanga ecranului. si mai e functia pt hard reset

  4. asa prin 3d touch cred ca poti avea cel putin o functie pt el in orice aplicatie daca e deschis catre dezvoltatori. apesi usor face ceva si daca apesi pana face click intri in home screen etc

  5. Ce doream eu să spun este faptul că și butonul normal poate fi programat de către Apple, dacă se dorește asta. Nu trebuie să fie 3D Touch.

  6. sunt prea putine optiuni. ai doar o apasare sau dubla apasare ce pot fi programate+inelul.Asa de ex la mac ai mai multe optiuni in functie de app.Plus ca nemaifiind mecanic, o componenta in minus ce se poate strica.Si este un pas inainte pt integrarea lui direct in display