Noi imagini cu iPhone 7 si clonele din China

iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare albastra apar in noi imagini impreuna cu clonele fabricate de catre chinezi pentru vanzare.

La foarte scurt timp dupa imaginile cu iPhone 7 albastru, iata ca astazi au aparut altele in care vedem eva mai bine cum ar putea arata noul iPhone pregatit pentru lansare luna viitoare. Avem desigur in imagini un iPhone 7 si un iPhone 7 Plus, ambele albastre, ambele aratand exact precum ceea ce am vazut in atat de multe imagini aparute pe internet.

Imaginile par sa vina de la aceeasi sursa care ne-a prezentat un iPhone 7 de culoare neagra acum cateva saptamani, fondul pe care sunt facute parand a fi identic. In aceasta situatie, vorbim din nou despre carcase fabricate de catre chinezi pentru clone ale noilor terminale iPhone pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze.

In aceasta idee, in imaginile de mai jos puteti vedea cum arata clonele iPhone 7 facute in China in momentul de fata pentru vanzare in intreaga lume. Aceste clone vor pacali foarte multa lume si au fost deja folosite pentru a incerca sa ne pacaleasca de faptul ca vedem pentru prima oara terminale complet functionale.

iPhone 7 si clonele apar in imagini

Avand in vedere ca prezentarea iPhone 7 se apropie cu pasi repezi, nu cred ca va mai trece foarte mult timp pana cand vom vedea un iPhone 7 functional. Trebuie desigur sa va obisnuiti cu ideea ca vom vedea tot mai multe imagini precum cele de mai jos, iar asta pentru ca intr-un moment sau altul cineva va fura un dispozitiv functional din fabrica.

iphone 7 modele clone

iphone 7 modele clone 1

iphone 7 modele clone 2

iphone 7 modele clone 3

iphone 7 modele clone 4

iphone 7 modele clone 5

iphone 7 modele clone 6

iphone 7 modele clone 7