Jessica Alba apare in emisiunea Planet of the Apps

Jessica Alba urmeaza sa fie mentor in emisiunea TV Planet of the Apps produsa de catre compania Apple, anuntul fiind facut astazi.

Jessica Alba este cea mai recenta vedeta americana extrem de populara care a fost de acord sa participe la show-ul TV Planet of the Apps, ea semnand deja un contract cu Apple. Cei din Cupertino sponsorizeaza productia acestui show TV pentru a arata lumii intregi importanta aplicatiilor si povestile de succes ale dezvoltatorilor acestui tip de software.

Anuntul initial privind lansarea seriei Planet of the Apps a venit impreuna cu o confirmare a faptului ca actrita Gwyneth Paltrow va face parte din productie, iar acum aflam ca Jessica Alba i se va alatura. Confrom unei publicatii americane, Jessica Alba va fi si unul dintre mentorii dezvoltatorilor care isi vor prezenta aplicatiile in cadrul emisiunii TV.

Pana acum cei de la Apple au ales doua actrite foarte populare, insa care la o prima vedere nu prea par sa aiba legatura cu lumea aplicatiilor pentru terminale mobile. Vorbim despre femei de succes totusi, si nu doar in filme, Jessica Alba investind in cateva companii care au avut succes destul de mare in SUA in ultimii ani.

Totusi, deocadamta producatorii inca se afla in cautare de mentori pentru dezvoltatorii care vor veni sa-si prezinte ideile, asa ca separat de Jessica Alba si Gwyneth Paltrow vom vedea alte vedete. Nu se stie daca este vorba despre barbati, sau femei, daca vorbim despre actori, sau antreprenori, insa Planet of the Apps va avea diversitate.

Iata ce a avut de spus Jessica Alba despre show : “Am pornit The Honest Company, Compania Sincera, deoarece am vazut o oportunitate pe piata pentru un brand care le vorbeste consumatorilor si creeaza produse sigure si eficiente pentru orice nevoi. Ca mentor in emisiunea Planet of the Apps, sunt interesata sa intalnesc antreprenori care incearca sa rezolve probleme cu solutii inovatoare si sa ii ajut sa isi realizeze viziunea. Abia astept sa vad ce aplicatii vor prezenta dezvoltatorii.”

jessica alba planet of the apps