Cu Griffin iTrip Clip uiti ca iPhone 7 nu are port audio

Griffn este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru terminale mobile, iar astazi compania a lansat un produs care este gandit special pentru iPhone 7. Numit Griffin iTrip Clip, dispozitivul lor ne permite sa conectam o pereche de casti standard la orice fel de smartphone folosind tehnologia Bluetooth 4.1.

iTrip Clip uiti are implementat un conector audio de 3.5mm in care putem introduce castile, iar el mai departe se conecteaza cu smartphone-ul nostru pentru a reda muzica din el. Smartphone-ul cred ca s-a conectat de fapt la un dispozitiv audio extern si reda muzica, iar noi ne bucuram de functionalitate chiar daca iPhone 7 nu are port audio de 3.5mm.

Folosind un accesoriu de acest gen nu doar ca nu ne va pasa de faptul ca Apple a decis sa elimine portul audio din iPhone 7, dar nici nu vom fi legati cu un cablu de terminal. Mai mult decat atat, iTrip Clip permite incarcarea iPhone 7 in timp ce ascultam muzica, portul Lightning fiind lasat liber pentru a introduce un cablu in vederea incarcarii.

Griffin iTrip Clip este vandut in momentul de fata de catre compania Griffin la pretul de doar 20 de dolari, suficient de mic pentru a convinge multa lume sa-l cumpere. Accesorii de acest gen vom mai vedea in perioada urmatoare, mai ales ca foarte multa lume va fi extrem de interesata de ele.

“iTrip Clip cuts the cable between your smartphone and headphones to deliver the ultimate in wireless freedom to listen and control your music. No headphone jack? NO problem! – Don’t worry if your favorite smartphone doesn’t have the headphone jack. iTrip Clip connects your favorite headphones wirelessly to your smartphone or tablet using Bluetooth 4.1.”

griffin itrip clip