Google Maps te ajuta sa prinzi pokemoni

Google Maps, cea mai folosita platforma pentru localizare si ghidare pentru navigatie, are acum o functie dedicata jocului Pokemon GO lansat de catre Niantic. Mai exact, vorbim despre o functie care ne permite sa logam in aplicatie activitatile de prindere a pokemonilor din joc, astfel ca veti sti in viitor ce ati facut acum intr-un moment folosind Google Maps.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata functia dedicata Pokemon Go din Google Maps, ea existand in meniul Timeline al aplicatiei pentru Android. Functia Timeline ne permite sa tinem un istoric al locatiilor vizitate, dar si a modului in care le-am vizitat, printre optiunile disponibile fiind acum si una numita catching Pokemon.

Niantic a facut parte dintr-un Google pana la un anumit punct, iar acum are parte de atentia uneia dintre cele mai mari companii americane, asa cum este si normal. Cu aceasta optiune disponibila acolo utilizatorii vor putea afla mai usor unde au gasit cel mai buni pokemoni, dar si cum si-au pierdut timpul in fiecare zi.

Cei de la Google nu au anuntat in mod oficial faptul ca au implementat aceasta functie in aplicatia Google Maps pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar ast anu inseamna ca ea nu este acolo si nu este utila. In iOS deocamdata ea nu este oferita, dar ar trebui totusi sa o puteti vede ain versiunea desltop a platformei Google Maps.

google maps pokemon