A10 Fusion si iSight Duo pentru iPhone 7

iPhone 7 va avea un chip A10 Fusion si o camera duala iSight Duo vom regasi in iPhone 7 Plus, informatiile venind oficial direct de la Apple.

Cu doar cateva ore inainte de a incepe live prezentarea iPhone 7, omul care ne-a dezvaluit aseara noutatile pe care Apple le va prezenta in conferinta de astazi, are alte dezvaluiri. Mai exact, el a descoperit brevete de marca pentru doua noi denumiri pe care Apple urmeaza sa le anunte in aceasta seara, ele fiind A10 Fusion si iSight Duo.

A10 Fusion este probabil denumirea noului chip pe care Apple il va implementa in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, Fusion fiind o denumire folosita pentru un tip de spatiu de stocare pentru Mac. Apple a implementat acest sistem in ideea de a face Mac-urile mai rapide, iar acum ar putea oferi aceeasi facilitate si pentru terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

iSight Duo este fara discutie denumirea pe care Apple o va folosi pentru camera duala a iPhone 7 Plus, cei din Cupertino folosind pana acum brand-ul iSight pentru camera iPhone. Era destul de logic sa vedem compania Apple folosind o denumire existenta pentru camera duala a iPhone 7 Plus, iar brevetele de marca depuse de americani confirma oficial totul.

iPhone 7 vine cu A10 Fusion si iSight Duo

Desi deocamdata nu exista detalii cu privire la noul chip A10 Fusion, cred ca aceasta combinatie de componente facuta de catre Apple va oferi performante ridicate. Cred ca Apple a reusit sa reduca si mai mult timpul de accesare a datelor din mediile de stocare, dar si pe cel pentru transferul de date, astfel ca ar trebui sa fie foarte multa lume fericita.

iphone 7 a10 fusion

Nu este neobisnuit ca Apple sa depuna documente pentru brevete de marca inaintea prezentarii a doua noi produse, insa cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus a dezvaluit tot inaintea conferintei. Practic, informatiile aparute ieri sia zi completeaza lista de elemente cunoscute cu privire la cele doua smartphone-uri pe care Apple ni le va prezenta in doar cateva ore.

iPhone 7 isight duo

Ca sa fiu sincer cu voi, singurul moment in care am stiut atat de multe despre un nou iPhone inainte ca el sa fie prezentat a fost in anul 2010 cand un terminal a fost pierdut de un angajat Apple. De atunci si pana acum a existat intotdeauna un oarecare grad de mister inaintea unei conferinte, insa nu mai putem vorbi despre asa ceva astazi.

Nu uitati ca incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple.