iPhone 7 apare la precomanda pe OLX.ro

Deja avem precomanda la iPhone 7 pe olx.ro, noul smartphone impreuna cu iPhone 7 Plus fiind vandute la preturi mai mari decat in Apple Store.

iPhone 7 este deja disponibil la precomanda pe olx.ro la bisnitarii care se gandesc ca pot convinge unii oameni nerabdatori sa cumpere un terminal inaintea lansarii din Romania. Nu stiu cat de reale sunt, sau nu, anunturile, avand in vedere ca lansarea iPhone 7 in Romania va fi pe 23 septembrie, insa chiar si asa, merita putina atentie.

Lansarea iPhone 7 in peste 20 de tari in primul val si alte cateva zeci in al doilea val, o saptamana mai tarziu, este o lovitura puternica data companiei Apple bisnitei cu terminale iPhone. Desigur ca inclusiv bisnitarii din Romania vor fi afectati de acest lucru pentru ca foarte putine persoane vor mai fi dispuse sa plateasca un pret premium pe dispozitive.

In ciuda acestui lucru, unii au deja precomanda la iPhone 7 pe olx.ro, preturile fiind cu aproximativ 100 de euro mai mari fata de cele din Apple Store Europa. Preturile de mai jos sunt oferite de catre o persoana care aduce terminalele pe data de 20 septembrie, deci cu doar 3 zile inaintea lansarii oficiale din Romania, dar oare cine ar vrea sa plateasca 100 de euro in plus pe ceva atunci ?

iPhone 7 la precomanda pe olx.ro

Presupun ca aceste precomenzi la iPhone 7 pe olx.ro sunt pentru terminale aduse direct din SUA, altfel nu s-ar explica data de livrare de 20 septembrie pentru ele. Avand in vedere ca pe 23 septembrie are loc lansarea iPhone 7 in Romania, probabil putini se vor incumeta sa cumpere terminale de pe olx sau okazii, asa ca ramane de vazut daca merita investitia in a le aduce.

Iata ce preturi are iPhone 7 la precomanda pe olx.ro :

  • iPhone 7 32GB – 950Euro
  • iPhone 7 128GB – 1100Euro
  • iPhone 7 256GB – 1200Euro
  • iPhone 7 Plus 32GB – 1000Euro
  • iPhone 7 Plus 128GB – 1250Euro
  • iPhone 7 Plus 256GB – 1350Euro

Chiar daca lansarea iPhone 7 in Romania va fi mult mai devreme decat s-ar fi asteptat oricine, vor exista cu siguranta oameni care vor dori aceste terminale inca din 16 septembrie. Numarul lor va fi extrem de mic, pentru ca majoritatea vor prefera sa astepte 7 zile pentru a plati un pret normal si corect pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Deci, cine isi face precomanda iPhone 7 pe olx.ro ?

Ii multumesc lui pentru raportare Andrei B.

precomanda iphone 7 olx.ro