iPhone 7 – Apple Store Online a fost inchis, se deschid precomenzile

In cursul noptii trecute compania Apple a inchis Apple Store Online in vederea initierii precomenzilor pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2. Cei de la Apple anuntasera in prealabil ca vor inchide magazinul pentru a facilita comandarea noilor produe, iar acest lucru s-a intampla, deci toti cei interesati o pot face din acest moment.

Apple a decis sa vanda iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 in mult mai multe tari decat in mod normal, mai exact in 29 de tari de pe planeta, de aproape 3 ori mai mult decat anul trecut. Aceasta extindere serioasa a disponibilitatii produsului chiar din prima zi are la baza dorinta de succes a companiei Apple, americanii avand nevoie de vanzari foarte mari.

In aceasta idee, la ora 10:00, ora Romaniei, Apple Store Online va fi deschis in toate aceste tari pentru a permite precomandarea iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2. Daca doriti sa va cumparati terminalele din vreuna dintre tarile de mai jos, va trebui sa va grabiti deaorece stocurile vor fi extrem de limitate si s-ar putea sa pierdeti terminalul dorit.

Daca doriti, puteti face precomanda pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 si din Romania din aceasta pagina si aceasta pagina. In Romania doar QuickMobile preia precomenzi pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2, iar ei au probleme cu garantia si livrarile.

Puteti precomanda iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 din Apple Store Online astazi, incepand cu ora 10:00, ora Romaniei, din urmatoarele tari :

 1. Australia
 2. Austria
 3. Belgium
 4. Canada
 5. China
 6. Denmark
 7. Finland
 8. France
 9. Germany
 10. Hong Kong
 11. Ireland
 12. Italy
 13. Japan
 14. Luxembourg
 15. Mexico
 16. Netherlands
 17. New Zealand
 18. Norway
 19. Portugal
 20. Puerto Rico
 21. Singapore
 22. Spain
 23. Sweden
 24. Switzerland
 25. Taiwan
 26. UAE
 27. UK
 28. US Virgin Islands
 29. US

iphone 7 precomanda apple store

3 COMENTARII

 1. Salut. Care este treaba cu difuzorul care înlocuiește acel Headphonejack, sunt doua difuzoare in partea de jos sau doar unul care funcționează ca la Oneplus 3, chestie de estetica?

 2. Pentru modelul IP 7 plus jet Black dacă îl comanzi acum în Franța, Germania etc. Îl primești în noiembrie. Deja sunt probleme cu modelul asta. Mai întâi cu memoria 32 și acum cu stocurile. Nu știu cei de la Quick mobile cum o sa se descurci cu modelul asta.