iPhone 7 – Apple Store Online a fost inchis, se deschid precomenzile

In cursul noptii trecute compania Apple a inchis Apple Store Online in vederea initierii precomenzilor pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2. Cei de la Apple anuntasera in prealabil ca vor inchide magazinul pentru a facilita comandarea noilor produe, iar acest lucru s-a intampla, deci toti cei interesati o pot face din acest moment.

Apple a decis sa vanda iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 in mult mai multe tari decat in mod normal, mai exact in 29 de tari de pe planeta, de aproape 3 ori mai mult decat anul trecut. Aceasta extindere serioasa a disponibilitatii produsului chiar din prima zi are la baza dorinta de succes a companiei Apple, americanii avand nevoie de vanzari foarte mari.

In aceasta idee, la ora 10:00, ora Romaniei, Apple Store Online va fi deschis in toate aceste tari pentru a permite precomandarea iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2. Daca doriti sa va cumparati terminalele din vreuna dintre tarile de mai jos, va trebui sa va grabiti deaorece stocurile vor fi extrem de limitate si s-ar putea sa pierdeti terminalul dorit.

Daca doriti, puteti face precomanda pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 si din Romania din aceasta pagina si aceasta pagina. In Romania doar QuickMobile preia precomenzi pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2, iar ei au probleme cu garantia si livrarile.

Puteti precomanda iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 din Apple Store Online astazi, incepand cu ora 10:00, ora Romaniei, din urmatoarele tari :

  1. Australia
  2. Austria
  3. Belgium
  4. Canada
  5. China
  6. Denmark
  7. Finland
  8. France
  9. Germany
  10. Hong Kong
  11. Ireland
  12. Italy
  13. Japan
  14. Luxembourg
  15. Mexico
  16. Netherlands
  17. New Zealand
  18. Norway
  19. Portugal
  20. Puerto Rico
  21. Singapore
  22. Spain
  23. Sweden
  24. Switzerland
  25. Taiwan
  26. UAE
  27. UK
  28. US Virgin Islands
  29. US

iphone 7 precomanda apple store