Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – asa setezi noul buton Home tactil

iPhone 7 – asa setezi noul buton Home tactil

iPhone 7 are un meniu special pentru a seta noul buton Home tactil, iar la prima pornire a iOS 10 avem optiunea de a face acest lucru.

Dupa cum probabil stiti deja, iPhone 7 are un nou buton Home care este forbat dintr-o bucata de sticla sub care exista un modul 3D Touch, capabil sa masoare presiunea aplicata pe el. Impreuna cu un motor vibrator, acest nou buton Home isi da seama cand dorim sa-l folosim in functie de presiunea pe care o apasam pe el, o vibratie fiind emisa pentru a genera impresia ca apasam un buton fizic.

In procedura de personalizare a setarilor iOS 10, compania Apple a creat un pas in care ne putem familiariza cu noul buton Home si putem alege cat de puternic apasam pe el. In clipul video de mai jos puteti vedea cum se indeplineste aceasta procedura, Apple avand 3 setari standard pentru a apsa pe butonul Home, una usoara, una medie si una puternica.

Intreaga parte inferioara a terminalului vibreaza in momentul in care apasam noul buton Home, foarte multi dintre cei care au testat iPhone 7 reclamand exact acelasi lucru. In ciuda acestei vibratii, aparent, prea puternice, se pare ca noul buton Home este o schimbare in bine pentru multi, lucru la care ne si asteptam, de altfel.

 • Cristi

  Cum reprezinta schimbarea acestui buton ceva o schimbare în bine ? Prin prisma cărui fapt ?

 • Ai o grija in minus ca se strica butonul fizic. Foarte multa lume s-a plans de asta si exist amulte probleme in special in tarile aflate in curs de dezvoltare.

 • marian-24

  Foarte bun butonul tactil, nu-mi place faptul ca nu are mufa de casti.

 • Deejay

  Merita instalat ios10 pe iPhone 2G?:))

 • mlf

  Merita:)))

 • 100%.

 • marius

  Merge instalat iOS 10 pe iphone 4s si ipad 3.