iPhone 7 – preturi colosale pe eBay sau OLX

iPhone 7 si iPhone 7 Plus costa pana la 5000 de dolari pe eBay, sau 1500 de euro pe Olx din cauza stocurilor foarte reduse.

Avand in vedere ca Apple iar are probleme extrem de mari cu stocurile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, website-urile de licitatii sunt pline de oferte care mai de care mai “tentante”. Pe eBay, spre exemplu, un iPhone 7 Plus negru de 256 GB poate costa pana la 4700 de dolari, da ati citit bine, cat o masina mai veche pe care o puteti cumpara de acei bani.

Nu vorbim despre modelul jet black, ci despre modelul negru mat si exista foarte multe oferte similare pe eBay pentru terminale iPhone 7 Plus de acest gen, desi majoritatea sunt mai mici. In general, bisnitarii din SUA vand iPhone 7 Plus negru/jet black de capacitate mare cu aproximativ 2000 de dolari, preturile fiind si mai mici sau mai mari in functie de oferte.

In cazul iPhone 7, preturile pornesc de la 1000 de dolari pentru modelele mai banale si cu 32 GB spatiu de stocare, insa ele cresc serios daca vorbim despre modelele black sau jet black. Practic, negrul a devenit o culoare exotica in linia iPhone, terminalele cu aceasta culoare fiind extrem de greu de gasit, dar si foarte cautate de catre americani si nu numai.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus costa cat o masina pe eBay

iphone 7 plus 4700 dolari

Revenind putin cu picioarele pe pamanat, in Romania un iPhone 7 Plus ajunge pana la 1500 de euro la bisnitarii de pe Olx, un pret cu care ne-am obisnuit de-a lungul anilor. Desi Apple a avut o tentativa de a opri bisnita cu terminale iPhone, stocurile extrem de reduse mentin acest fenomen in floare, mai ales ca tarile din valul 2 vor avea stocuri extrem de mici.

Acestea fiind spuse, chiar daca puteti precomanda iPhone 7 la eMAG, Orange sau Vodafone, din pacate nu se stie cate dintre comenzile plasate astazi vor putea fi onorate in final.