iLDOCK – incarca iPhone 7 cand asculti muzica

Poti asculta muzica in timp ce incarci iPhone 7 si iPhone 7 Plus multumita iLDOCK, un adaptor care are porturi audio si Lightning incluse.

Una dintre cele mai mari probleme ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus sta in faptul ca nu ne putem incarca terminalele in timp ce asculta muzica, daca folosim castile din cutie, sau adaptorul oferit de catre Apple. Eliminarea portului audio din iPhone 7 ne-a lasat cu un singur port Lightning prin care ar trebui sa facem incarcarea, sincronizarea, dar si ascultarea muzicii.

Pentru ca multa lume a inceput sa se planga de aceasta problema, cineva s-a gandit sa o rezolve cu un adaptor numit iLDOCK, acesta avand un port Lightning si unul de 3.5mm. In clipul video de mia jos puteti vedea cum functioneaza acest accesoriu, el permitand atat incarcarea terminalelor, cat si ascultarea de muzica folosind o pereche de casti cu port de 3.5mm.

Chiar daca aveti castile Lightning oferite cu iPhone 7, atunci puteti folosi adaptorul pentru a asculta muzica in timp ce va incarcati terminalele, el putand fi introdus in porutl de 3.5mm. Acest accesoriu mic rezolva practic intreaga problema a ascultarii de muzica si a incarcarii terminalelor, iar lumea este deja extrem de interesata de ceea ce ofera el.

iPhone 7 – cum asculti muzica in timp ce-l incarci

Proiectul pentru a aduce pe piata acest accesoriu numit iLDOCK a strans deja dublul sumei necesare pentru a fi adus pe piata, deci va fi cu siguranta lansat in viitorul nu foarte indepartat. Creatorii sai au cerut 5000 de dolari pentru ca el sa fie finantat complet, insa au strans deja 10.000 de dolari, la momentul scrierii acestui articol.

Separat de versiunea standard a iLDOCK, care ne permite sa ascultam muzica in timp ce incarcam iPhone 7, o alta versiune include si un port USB, plus sloturi SD si microSD. Cu ajutorul acestui al doilea adaptor putem extinde spatiul de stocare al iPhone cu pana la 128 GB folosind carduri SD sau microSD pe care le putem cumpara separat.

In momentul de fata, cei care platesc 5 dolari pentru acest adaptor il vor primi cu 83% reducere fata de pretul normal de vanzare, deci teoretic el va costa pana in 10 dolari cand va fi lansat. Avand in vedere modul in care se misca lucrurile, exista sansa ca produsul sa ajunga in magazine inainte de Craciun.