Apple Pay va fi lansat in Germania

Apple Pay, serviciul de plati mobile dezvoltat de catre compania Apple pentru iPhone, disponibil acum si pe Apple Watch, va fi lansat si in Germania in perioada urmatoare. O harta privind disponibilitatea Apple Pay in Europa are marcata Germania ca tara in care serviciul este disponibil, asa ca lansarea sa pare destul de clara in viitorul nu foarte indepartat.

Separat de aceasta listare, care intre timp a fost stearsa, compania Apple are inclusiv o serie de pagini in limba germana cu informatii privind Apple Pay, desi sistemul nu a fost lansat. Aceste pagini au fost descoperite dupa efectuarea unei cautari in website pentru Apple Pay, ele nefiind deocamdata activate de catre cei din Cupertino.

Pana acum Apple a lansat Apple Pay in Marea Britanie, Franta, Elvetia si Rusia, iar includerea Germaniei pe lista tarilor cu suport era asteptata de ceva vreme. Compania Apple pare sa fi avut dificultati in a se intelege cu bancile locale, insa iata ca intr-un final a reusit sa o faca si sistemul de plati mobile va fi lansat intr-un final in tara in curand.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie disponibil Apple Pay in Germania, insa Apple are programata o conferinta de presa pentru data de 27 octombrie si l-ar putea anunta atunci. Extinderea suportului Apple Pay si in Germania ii va permite companiei Apple sa convinga mai multe banci din Europa sa adere la platforma in viitorul nu foarte indepartat.

apple-pay-germania