Chinezii nu cumpara iPhone 7, si-l fac singuri

Chinezii care nu au bani de iPhone 7 au ales sa-si “faca” singuri terminalele sa arate ca noul smartphone al companiei Apple, la un pret modic. Vorbim despre simpla schimbare a carcasei iPhone 6 sau iPhone 6S cu cea care arata exact precum modelul pregatit de catre compania Apple pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, operatiunea fiind simpla de facut.

V-am spus zilele trecute cum transformati iPhone 6S in iPhone 7 cu o simpla carcasa care costa doar 30 de dolari in China, iar la final aveti un iPhone vechi care arata aproape identic precum cel nou. In China o transformare de acest gen poate fi facuta in aproape orice fel de service GSM, iar costul final este unul mult mai mic decat cel al cumpararii unui iPhone 7.

In China se vand kituri de modificare intr-o varietate de service-uri GSM, iar chinezii mai indemanatici pot face modificarea chiar in propria casa, la nevoie. In cazul in care nu se pricep, pot apela la un service pentru a face totul, iar in final au un smartphone cu care se pot lauda in fata prietenilor ca fiind noul iPhone 7 sau iPhone 7 Plus al Apple.

Pentru a face lucrurile si mai credibile, chinezii care apeleaza la aceasta procedura primesc inclusiv un dop care ascunde portul audio de 3.5mm, asa ca folosind carcasa potrivita, dispozitivul final poate arata exact precum iPhone 7, desi utilizatorul nu face altceva decat sa schimbe o carcasa de aluminiu cu alta si nimic mai mult.

“I don’t have the money to upgrade, and the (iPhone) 7 is just so-so. I’m changing it to show off. Now people have money and the Internet, these [modifications] are very convenient to do.”

Desigur ca toate aceste optiuni de modificare ale iPhone 6 sau 6S in iPhone 7 afecteaza vanzarile companiei Apple, insa cei din Cupertino nu prea au ce face pentru a opri acest trend.

iphone-7-china-iphone-6s