Monument Valley este disponibila la reducere in AppStore

Monument Valley este una dintre cele mai bune aplicatii ale App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind premiata de catre compania Apple pentru design si promovata in filmul House of Cards.

Jocul este unul dintre cele mai complexe disponibile in App Store pentru terminalele noastre, iar el este construit special pentru cei carora le plac jocurile in cadrul carora pot fi manipulate diverse structuri.

Conform descrierii facute de catre dezvoltator, noi vom putea schimba pozitia oricareia dintre structurile fizice ale cladirilor implementate in joc pentru a descoperi diversele surprize implementate pentru noi.

IN MONUMENT VALLEY YOU WILL MANIPULATE IMPOSSIBLE ARCHITECTURE AND GUIDE A SILENT PRINCESS THROUGH A STUNNINGLY BEAUTIFUL WORLD. MONUMENT VALLEY IS A SURREAL EXPLORATION THROUGH FANTASTICAL ARCHITECTURE AND IMPOSSIBLE GEOMETRY. GUIDE THE SILENT PRINCESS IDA THROUGH MYSTERIOUS MONUMENTS, UNCOVERING HIDDEN PATHS, UNFOLDING OPTICAL ILLUSIONS AND OUTSMARTING THE ENIGMATIC CROW PEOPLE. INSPIRED BY MINIMALIST 3D DESIGN, OPTICAL ILLUSIONS AND PALACES AND TEMPLES FROM AROUND THE WORLD, EVERY MONUMENT IS A UNIQUE, HAND-CRAFTED WORLD TO EXPLORE.

Scopul final este totusi de a ghida personajul principal spre obiectivele pe care trebuie sa le indeplineasca, actiunea desfasurandu-se intr-o lume de vis creata de catre dezvoltatorii titlului pentru noi.

Monument Valley este disponibil pentru DESCARCARE in format universal in App Store-ul companiei Apple.

monument-valley-reducere-iphone-ipad-ios

Articolul precedentApple a incasat 600 de milioane de dolari de la guvernul SUA
Articolul următorInstaleaza iOS 10.2 public beta 7 pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.