Un Galaxy Note 7 a explodat la urechea lui Cee Lo Green ?

Un Galaxy Note 7 ar fi explodat la urechea artistului Cee Lo Green, conform unui clip video publicat de catre artist pe internet in cursul zilei trecute.

Galaxy Note 7 a fost ieri in centrul atentiei dupa ce s-a descoperit ca Samsung a aflat care este cauza exploziilor bateriilor defecte din terminale, dar refuza deocamdata sa o faca publica. Foarte multa lume a inceput sa aduca in discutie o varietate de teorii mai mult sau mai putin adevarate privind exploziile Galaxy Note 7, iar asta in conditiile in care Samsung a promis ca va dezvalui cauza defectului pana la sfarsitul anului.

Fara raspunsuri de la Samsung cu privire la cauzele exploziilor bateriilor Galaxy Note 7, in clipul video de mai jos vedem o presupusa unitate explodand la urechea celebrului Cee Lo Green. In clip il veti vedea pe artist intr-un studio de inregistrari, el acceptand un apel telefonic, aparent venit pe un Galaxy Note 7, terminalul parand sa explodeze in timp ce el vorbeste la telefon.

Separat de informatiile venite impreuna cu acest clip video, nici macar artistul nu a confirmat ca terminalul ar fi un Galaxy Note 7, sau ca ar fi existat o explozie. Totusi, americanii au luat “cu asalt” Twitter si au tras rapid concluzia ca un Galaxy Note 7 ar fi “vinovat” de incident, desi nimeni nu are vreo dovada ca in imagini ar fi un terminal Samsung, sau vreo explozie.

Un Galaxy Note 7 a explodat la urechea lui Cee Lo Green ?

Chiar si dupa o singura vizualizare a clipului video, este destul de evident ca totul pare sa fie doar o farsa, chiar daca Cee Lo Green are, sau nu, un Galaxy Note 7 real in posesie. Dupa felul in care se desfasoara totul, se pare ca artistul cauta doar sa atraga atentia asupra sa si a unui nou proiect, folosindu-se de problemele Galaxy Note 7.

Oferind o declaratie de presa pentru presa americana, Cee Lo Green nu face vreo referire cu privire la Galaxy Note 7 si la Samsung, ci vorbeste despre un noi proiect al sau. Doar in baza acestei declaratii este cat se poate de clar ca artistul profita de toate problemele Galaxy Note 7 pentru a atrage atentia asupra sa, intr-un mod extrem de penibil.

“Hey y’all, listen. I just want to let everybody know that I am alive and I am well and I’m OK. Truthfully, I’m really upset that anybody had to be emotionally disturbed by what they saw today. Actually what you saw today was a clip from a smaller video that we were shooting for a new project that I’m doing called Gnarly Davidson. It’s supposed to set up and introduce the new character identity. I’m still going to release the music, but first and foremost to everybody that love me and care about me, I just wanted to let you know that I’m OK…”

Din pacate pentru Samsung, iata ca problemele Galaxy Note 7 ajung sa fie folosite de catre unii artisti, precum Cee Lo Green, pentru a se promova.