iPhone 7 jet white “prezentat” de Beats

iPhone 7 jet white apare intr-o imagine ce a fost publicata pe contul oficial de Instagram al companiei Beats.

iPhone 7 jet white, sau ceea ce pare a fi acest nou smartphone Apple, apare intr-o imagine publicata in cursul zilei de ieri pe contul oficial de instagram al companiei Beats. Imaginea de mai jos este cea in discutie si observati ca langa perechea de casti Beats se observa un terminal iPhone care pare a fi complet alb, aducand in discutie posibila lansare a unui iPhone 7 jet white.

Desi imaginea a fost publicata pe contul oficial al Beats, este putin probabil ca terminalul sa fie un iPhone 7 jet white si ca totul sa fie de fapt o editare inteligenta din Photoshop. Modificarea culorilor imaginii de mai jos sugereaza faptul ca acest presupus iPhone 7 jet white este de fapt un mode argintiu a carui culoare a fost stearsa prin aplicarea unor filtre.

Se speculeaza ca cei filtrele folosite de catre persoana care a publicat aceasta imagine ar sugera ideea ca in imagini vedem un iPhone 7 jet white, dar in realitate terminalul ar fi argintiu. Foarte multe zvonuri privind lansarea unui iPhone 7 jet white au generat extrem de multa atentie spre un asemenea produs, desi este putin probabil ca el sa fie lansat.

S-ar parea ca cineva de la Beats a avut ideea buna ge a creste atentia spre produsele companiei prin publicarea unei imagini inteligent modificate pentru a arata un iPhone 7 jet white. Mai mult de atat nu cred ca vom vedea de la compania Apple, desi nu este niciodata exclus ca totul sa fie doar un preambul pentru un iPhone 7 jet white care va veni.

iphone-7-jet-white-beats

10 COMENTARII

  1. Poza pare supraexpusă, iar telefonul pare a fi un iPhone 7 silver, nu jet white, chiar dacă e o culoare foarte deschisă