Samsung va prezenta un smartphone pliabil la MWC 2017

Compania Samsung intentioneaza sa prezinte un nou smartphone pliabil in cadrul Mobile World Congress 2017, conform unor informatii recent aparute. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat atunci, cei de la Samsung vor avea nevoie de un produs impresionant, asa ca un smartphone pliabil va fi prezentat la standul sau.

Vorbim despre un prototip al unui smartphone pliabil pe care compania Samsung inca il are in dezvoltare in momentul de fata, deci el nu va fi lansat imediat dupa Mobile World Congress 2017. Prezentarea acestui smartphone pliabil urmeaza sa aiba loc in cadrul unei camere private pe care compania o va amenaja, deci doar anumite persoane il vor putea vedea.

Nu se stie daca va fi vorba despre jurnalisti, sau Samsung vrea sa il prezinte doar pentru anumiti parteneri si angajati din cadrul grupului sau. Indiferent de situatie, este destul de probabil sa vedem si imagini cu acest nou smartphone al companiei coreene, el fiind un posibil nou mod de a revolutiona o piata smartphone care nu a mai avut parte de schimbari majore de ceva vreme.

Separat de acest smartphone pliabil, compania Samsung intentioneaza sa prezinte si alte gadget-uri cu ecrane care pot fi indoite, dar deocamdata nu se stie de care vor fi. Acestea din urma vor fi expuse in mod public de catre compania Samsung, asa ca vor putea fi vazute de catre oricine, insa fara un Samsung Galaxy S8, probabil va fi multa dezamagire.

“Samsung Electronics and Samsung Display will not disclose the folderable smartphone and folder display to the general public at Mobile World Congress (MWC) held in Spain this month. Instead, only the invited customers will be able to unveil the latest version of the foldable smartphone and foldable display in a private exhibition room.”

samsung-smartphone-pliabil-mwc-2017

4 COMENTARII

  1. de 3 ani a tot concept. Ma intreb de ce nu se mai fabrica banana aia a lor (telefonul curbat, gen LG Flex)? Oare mai au idei dinastea crete pe acolo?

  2. Apple cica lucreaza la butonul pliabil, cica ar fi prea mare…
    Asa se lucreaza la un concept, asta inseamna ca Apple va depune si ea brevetul cand tehnologia devine “matura” adica peste 5 ani dupa lansarea pliabilului Samsung, mai sta in faza de concept inca vreo 5 deci…