AirPods – iata prima companie care le vopseste

Unii clienti ai companiei Apple si-ar dori ca noile casti AirPods sa fie vandute de catre cei din Cupertino inclusiv intr-o versiune de culoare neagra, insa acest lucru nu se intampla. Avand in vedere acest refuz al companiei Apple de a vinde castile AirPods in culoarea neagra, o companie americana s-a hotarat sa le vopseasca pentru clientii interesati.

In aceasta idee, ea le ofera celor interesati posibilitatea de a plati 99 de dolari pentru a-si vopsi castile AirPods in culoarea neagra, similara negrului mat al iPhone 7. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata o pereche de casti AirPods vopsite de catre aceasta companie, rezultatul final fiind unul foarte interesant, inclusiv carcasa cu baterie fiind vopsita.

Alegand serviciile acestei companii, utilizatorii castilor AirPods se pot bucura de o pereche de casti care se asorteaza mult mai bine cu terminalele iPhone 7. Desigur ca exista optiunea ca o pereche de casti deja vopsite sa fie cumparate de catre cei interesati, pretul lor fiind de 249 de dolari, mai mic decat in cazul vopsirii separate a castilor AirPods dupa achizitie.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

8 COMENTARII