Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 argintiu apare pentru prima oara

Samsung Galaxy S8 argintiu apare pentru prima oara

Samsung Galaxy S8 argintiu si functional apare intr-o imagine care ne dezvaluie cat de mare va fi noul ecran pregatit de catre Samsung.

46

Samsung Galaxy S8 argintiu si functional a aparut intr-o prima imagine in cursul noptii trecute, prezentandu-ne si cum arata acest model al noului smartphone. Majoritatea imaginilor cu Samsung Galaxy S8 ne aratau terminalele negre, sau poate jet black, pe care compania urmeaza sa le prezinte, insa acum vedem si unul argintiu, complet functional.

In imaginea de mai jos puteti vedea ecranul in care Samsung Galaxy S8 cere setarea unui cod de siguranta, PIN, pentru a accesa datele stocate in el. Acest Samsung Galaxy S8 are si datele criptate de catre detinatorul sau, deci vorbim despre securitate crescuta pentru dispozitiv, insa asta conteaza mai putin in raport cu ceea ce ne arata el.

Multumita imaginii acestui Samsung Galaxy S8 argintiu vedem exact cat de mare este ecranul in raport cu panou frontal, dispozitivele negre prezentand realitatea putin diferit. Aici vedem foarte clar delimitat ecranul Samsung Galaxy S8 in raport cu panou frontal si cat de mare va fi schimbarea pe care urmeaza sa ne-o ofere compania Samsung in curand.

Samsung Galaxy S8 argintiu apare pentru prima oara

Desi am vazut recent multe imagini clare cu Samsung Galaxy S8, aceasta este, poate, cea care dezvaluie cel mai bine upgrade-ul pe care-l vom avea. Desi partea superioara a panoului frontal al Samsung Galaxy S8 este destul de ciudata cu atat de multe gauri pentru camera si senzori, in versiunea neagra ele nu sunt la fel de evidente.

Totusi, chiar daca ele arata un design destul de ciudat pentru Samsung Galaxy S8, implementarea unui ecran atat de mare este o schimbare foarte buna. Puteti vedea ca ecranul Samsung Galaxy S8 domina intregul panou frontal si imaginile vor fi afisate pentru a acoperi intregul dispozitiv, oferind o experienta complet noua.

Aseara am aflat ca Samsung Galaxy S8 nu va mai fi lansat pe data de 21 aprilie, ci pe data de 28 aprilie, amanarea avand cel mai probabil legatura cu productia procesorului. Prezentarea Samsung Galaxy S8 va avea totusi loc pe data de 29 martie, asa cum a anuntat compania coreeana, asa ca acest lucru nu s-a schimbat, din fericire.

samsung galaxy s8 argintiu