Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – imagini oficiale de presa

Samsung Galaxy S8 – imagini oficiale de presa

Samsung Galaxy S8 apare astazi in noi imagini oficiale de presa provenite direct de la compania Samsung, iar tot ceea ce vedeti mai jos, va fi vizibil in curand pe website-ul coreenilor. Vorbim despre imagini in care Samsung Galaxy S8 este prezentat in toata splendoarea sa, dar in care si noul ecran este pus mult mai bine in evidenta pentru a ne arata schimbarea pregatita.

Acestea nu sunt primele imagini de presa cu Samsung Galaxy S8 care apar pe internet, insa sunt cele in care noul smartphone este prezentat cel mai bine. Puteti observa ca Samsung promoveaza in continuare doar versiunea jet black, midnight black, a Samsung Galaxy S8, aceasta fiind cea care arata si cel mai bine dintre toate cele dezvoltate.

Spre deosebire de alte imagini cu Samsung Galaxy S8, in acestea vedem foarte clar cat de multe informatii vom putea vedea pe ecranul de dimensiune mai mare. Cei de la Samsung vor folosi si imagini cu persoane sau peisaje pentru a promova cresterea diagonalei ecranului Samsung Galaxy S8, asa ca lumea va sti din timp ceea ce va primi.

Samsung Galaxy S8 – imagini oficiale de presa

Imaginile de presa cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus prezinta si toate schimbarile de design pregatite pentru panoul frontal si laterale. Vedem acel buton special pe care Samsung Galaxy S8 il va avea pentru butonul Bixby, asistentul personal creat special pentru el si prezentat oficial in cursul zilei de ieri, cu putin timp inaintea lansarii oficiale.

Prezentarea Bixby inaintea Samsung Galaxy S8 are menirea doar sa tina lumea interesata de smartphone-ul coreenilor inainte ca el sa devina oficial. Samsung are nevoie de foarte multa atentie indreptata spre Samsung Galaxy S8 in momentul de fata, iar anuntul de ieri privind asistentul personal indeplineste fara probleme acest lucru.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat oficial in cursul zilei de 29 martie, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc abia in data de 21 aprilie, sau 28 aprilie. Pana atunci vom afla cu siguranta toate detaliile despre Samsung Galaxy S8 si ceea ce va aduce el, mai ales ca o buna parte dintre ele le-am aflat deja dintr-o varietate de zvonuri.

samsung galaxy s8 imagini oficiale presa feat

samsung galaxy s8 imagini oficiale presa 4

samsung galaxy s8 imagini oficiale presa 3

samsung galaxy s8 imagini oficiale presa 1

samsung galaxy s8 imagini oficiale presa

 • gabriel

  Foarte frumos !

 • Srb Srb

  Parca pe negru merge,dar cum arata cel mare…imi place cum sunt prezentate impreuna in pza 4a aka iphone 6 si iphone 6 plus

 • George89

  Superb

 • Uka

  Frumos dar parca e mai mare paleta de tenis:-) Poate le da de gandit si la apple sa schimbe si ei ceva la iphoane cu acelasi design de 3 ani 🙂

 • Cristi

  😍😍😍

 • Viorel Predatorul

  Superb! Un model de design pentru concurență!

 • marcel

  Ca si aspect ….. e cu ani lumina in fata oricarui producator de smartphone … arata superb mai ales pe negru … daca mai luam in calcul ca apple o sa vina cu 7s care o sa arate la fel doar putin mai rapid … iar o sa vefem recorduri negative la acțiuni

 • marcel

  Singurul lucru care nu imi place la smartphoneurile android este ca inca nu se pot bate cu iphone la Gpu …..

 • Cristi

  Mie mi se pare ca o sa fie un telefon foarte incomod. Amprenta langa camera si aproape toata fata este display. Pentru mine cel putin pare greu de folosit

 • badmad

  Arata bestial.Poate mai schimba si Apple nespetele astea de ecrane.

 • cos2free

  Vorbeste si despre ala pe alb care este de ccaa!! Anagrameaza si vezi ce iese!!! Cu 1000000 de pixeli, care oricum nu-i vezi!!!

 • Viorel Predatorul

  Exagerez… Nu cred că va fi modelul alb, și nu știi despre care milion de pixeli scrii. Totodată, cum adică nu vezi pixelii? Ai vrea să fie 25 pixeli ca să îi vezi? Nu trebuie să îi distingi unul față de altul, să vezi cât mai clar.