Fitbit – primele casti si primul smartwatch apar in imagini

Fitbit este cel mai mare vanzator de wearable-uri din lume, insa trece printr-o perioada in care vanzarile produselor sale nu o duc prea bine. Recent Fitbit a cumparat mai multe companii, inclusiv una romaneasca, ce a lansat un smartwatch destul de interesant, iar cum vedem si primele imagini cu potentialul viitor smartwatch Fitbit.

Desi primul smartwatch Fibit trebuia lansat in primavara anului trecut, compania americana intentioneaza sa il lanseze abia in toamna acestui an. Intre timp mai jos puteti vedea primele imagini cu acest nou smartwatch, dar si cu o pereche de casti pe care cei de la Fitbit doresc sa le ofere clientilor din lumea intreaga.

Conform informatiilor aparute impreuna cu aceste poze, noul smartwatch Fitbit urmeaza sa aiba GPS< un senzor pentru monitorizarea batailor inimii si alte functii de fitness. Interesant este ca Fitbit vrea sa implementeze si functii pentru efectuarea de plati mobile, dar autonomia este cea care ar putea impresiona, ea putand ajunge la 4 zile.

Noul smartwatch Fitbit urmeaza sa aiba o carcasa din aluminiu si se pare ca va costa nu mai putin de 300 de dolari cand va fi lansat, deci cam cat un Apple Watch. Noile casti Bluetooth seamana cu BeatsX si vor putea fi purtate in jurul gatului, ele urmand a fi vandute de catre compania Fitbit la preturi care incep de la 150 de dolari in momentul lansarii.

fitbit smartwatch

fitbit casti