Prima Pagina HTC HTC U Ultra – unele modele au cel mai rezistent ecran din...

HTC U Ultra – unele modele au cel mai rezistent ecran din lume

HTC U Ultra este fabricat de catre compania HTC si intr-un model care este protejat de catre un panou din sticla de safir, iar rezistenta sa a fost testata in clipul video de mai jos. Dupa cum veti vedea acolo, aceste modele ale HTC U Ultra au cel mai rezistent ecran din lume cand vine vorba despre zgarieturi, iar asta spune foarte multe despre ceea ce a realizat compania.

Desi este cu 200 de dolari mai scump decat modelele standard ale HTC U Ultra, aceasta versiune va poate garanta faptul ca nimic din ceea ce aveti prin buzunare nu va zgaria ecranul terminalului. Este foarte putin probabil sa gasiti si altceva prin mediul in care trainiti care sa poata zgaria HTC U Ultra, deoarece vorbim despre un material mai dur decat safirul.

HTC U Ultra este produs in cantitati limitate de catre cei de la HTC deoarece safirul este nu doar foarte greu de produs, ci si foarte scump. De aici vine si diferenta de 200 de dolari intre modelele standard ale HTC U Ultra si cele cu acest panou de protectie din sticla de safir, asa ca va fi interesant de vazut si cati oameni le vor cumpara.

Separat de ecranul HTC U Ultra, a fost testata si cea mai scumpa folie de protectie pentru ecrane, ea fiind produsa de Zagg din plastic si putin safir, la un pret de 50 de dolari. Testele au demonstrat ca ea nu este nici pe departe la fel de rezistenta precum HTC U Ultra, fiind un plastic ieftin care se zgarie extrem de usor, dar care este mult prea scump.

 • Visan Teodor

  Am vazut clipul si mi se pare interesanta propunerea celor de la HTC,desi cred ca au gresit telefonul.Referitor la folie,e pur si simplu o mizerie foarte scumpa.

 • Fac si ei ce pot. Poate va fi si o versiune a HTC U 11 cu safir.

 • Visan Teodor

  Pai nu prea fac ce pot.Au fost candva sus de tot dar din cauza politicii total gresite de a tine pretul foarte sus desi terminalele nu sunt neaparat cele mai bune de pe piata, au ajuns sa fie cu un picior in prapastie.Sunt curios cu ce va veni nou acest HTC 11,chiar daca,momentan,HTC nu mai e in preferintele mele.

 • Viorel Predatorul

  HTC este o companie care deși nu mai prezintă relevanță maximă, poate inova, și uite că o face foarte bine.
  Când piața este maturizată, producătorii oferă produse cu anumite caracteristici de nișă, pentru a se diferenția de concurență, și pentru a avea avantaje competitive.
  Bravo HTC!

 • real

  prevad in 2-3 ani (maxim) ca o sa fie cumparati de google.
  au fost buni dar alegerile din ultimi 5 ani au adus-o in aceasta situatie.

 • Viorel Predatorul

  Nu știu dacă Google vrea să devină mai competitivă pe partea de producție, pentru că ar descuraja restului producătorilor.

  I-ar cumpăra pentru patente și brevete, cred. Altfel, alți producători ar fi tentați să adopte alte sisteme de operare decât Android, pentru că nu poți concura cu Google.