HTC U Ultra – unele modele au cel mai rezistent ecran din lume

HTC U Ultra este fabricat de catre compania HTC si intr-un model care este protejat de catre un panou din sticla de safir, iar rezistenta sa a fost testata in clipul video de mai jos. Dupa cum veti vedea acolo, aceste modele ale HTC U Ultra au cel mai rezistent ecran din lume cand vine vorba despre zgarieturi, iar asta spune foarte multe despre ceea ce a realizat compania.

Desi este cu 200 de dolari mai scump decat modelele standard ale HTC U Ultra, aceasta versiune va poate garanta faptul ca nimic din ceea ce aveti prin buzunare nu va zgaria ecranul terminalului. Este foarte putin probabil sa gasiti si altceva prin mediul in care trainiti care sa poata zgaria HTC U Ultra, deoarece vorbim despre un material mai dur decat safirul.

HTC U Ultra este produs in cantitati limitate de catre cei de la HTC deoarece safirul este nu doar foarte greu de produs, ci si foarte scump. De aici vine si diferenta de 200 de dolari intre modelele standard ale HTC U Ultra si cele cu acest panou de protectie din sticla de safir, asa ca va fi interesant de vazut si cati oameni le vor cumpara.

Separat de ecranul HTC U Ultra, a fost testata si cea mai scumpa folie de protectie pentru ecrane, ea fiind produsa de Zagg din plastic si putin safir, la un pret de 50 de dolari. Testele au demonstrat ca ea nu este nici pe departe la fel de rezistenta precum HTC U Ultra, fiind un plastic ieftin care se zgarie extrem de usor, dar care este mult prea scump.