iPad Pro 10.5 inch este mai rapida decat un iMac

iPad Pro 10.5 inch a fost lansata oficial de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, ea avand implementat un chip A10X fusion cu procesor cu 6 nuclee. Vorbim despre cea mai puternica tableta iPad lansata pana acum, compania Apple implementand in iPad Pro 10.5 inch si 4 GB RAM, dupa cum ne arata un test de performanta facut cu Geekbench.

Procesorul din iPad Pro 10.5 inch are 3 nuclee tactate la 2.36 GHz care se ocupa de task-urile importante si 3 nuclee tactate la o frecventa mai mica, care se ocupa de lucrurile mai putin importante. Aceasta combinatie formeaza in iPad Pro 10.5 inch un procesor cu 6 nuclee care are performante foarte bune, chiar mai bune decat ale unui iMac din 2012.

Puteti vedea in testul de performante de mai jos ca iPad Pro 10.5 inch are un scor mai bun, decat iMac din 2012, in testul single-core pentru procesor. Acelasi lucru nu se intampla si in cazul testului multi-core pentru procesorul iPad Pro 10.5 inch, iMac din 2012 avand aici performante mai bune, desi diferenta nu este chair atat de mare intre produse.

Ca sa fiu complet sincer, performantele tabletei iPad Pro 10.5 inch in raport cu un iMac, chiar si unul vechi de putin peste 4 ani, sunt impresionante. Apple ofera performante atat de bune pentru iPad Pro 10.5 inch in ideea de a sustine tehnologiile implementate in ecranul de ultima generatie, iar ceva similar urmeaza sa avem si in iPhone 8.

iPad Pro 10.5 inch performante iMac

11 COMENTARII

  1. Woaw asta da performanta. Ma intreb cu ce se vor mai lauda cei de la microsoft ?. Ce bucurosi erau ei ca i7 din surface intrecea bietul A9X doar cu 1.7x ?.