iOS 11 – cand se lanseaza versiunea public beta

iOS 11 este oferit acum de catre compania Apple in versiune beta pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS care au iPhone si iPad. Desi iOS 11 este disponibil in prima versiune beta doar pentru dezvoltatorii de aplicatii, compania Apple nu impiedica instalarea sa si pe restul iPhone, iPad si iPod Touch-urilor daca utilizatorii au un profil de dezvoltator valid.

Acum, in ceea ce priveste prima versiune beta publica a iOS 11, compania Apple a anuntat ca aceasta va fi disponibila pentru toti utilizatorii interesati abia la sfarsitul lunii iunie. Motivul din spatele deciziei Apple de a lansa prima versiune beta publica a iOS 11 abia in iunie are la baza dorinta companiei de a rezolva eventualele probleme existente pana atunci.

iOS 11 are multe probleme de functionare in prima versiune beta publica oferita, iar Apple va incerca sa le rezolve pana la sfarsitul lunii iunie. In aceasta perioada cei de la Apple vor incerca sa lanseze actualizari succesive pentru iOS 11 in ideea de a rezolva toate problemele raportate de catre dezvoltatori si aceasta procedura este importanta.

Pentru ca prima versiune beta publica a iOS 11 sa nu aiba probleme, este important ca Apple sa le descopere si sa le rezolve pe cele existent, iar acest lucru se va intampla intr-o buna masura. Daca vreti o recomandare, va spun sa asteptati pana la sfarsitul lunii iunie pentru a incerca iOS 11, deoarece veti avea o experienta mult mai buna decat acum.

iOS 11 public beta