Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – cand se lanseaza versiunea public beta

iOS 11 – cand se lanseaza versiunea public beta

iOS 11 este oferit acum de catre compania Apple in versiune beta pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS care au iPhone si iPad. Desi iOS 11 este disponibil in prima versiune beta doar pentru dezvoltatorii de aplicatii, compania Apple nu impiedica instalarea sa si pe restul iPhone, iPad si iPod Touch-urilor daca utilizatorii au un profil de dezvoltator valid.

Acum, in ceea ce priveste prima versiune beta publica a iOS 11, compania Apple a anuntat ca aceasta va fi disponibila pentru toti utilizatorii interesati abia la sfarsitul lunii iunie. Motivul din spatele deciziei Apple de a lansa prima versiune beta publica a iOS 11 abia in iunie are la baza dorinta companiei de a rezolva eventualele probleme existente pana atunci.

iOS 11 are multe probleme de functionare in prima versiune beta publica oferita, iar Apple va incerca sa le rezolve pana la sfarsitul lunii iunie. In aceasta perioada cei de la Apple vor incerca sa lanseze actualizari succesive pentru iOS 11 in ideea de a rezolva toate problemele raportate de catre dezvoltatori si aceasta procedura este importanta.

Pentru ca prima versiune beta publica a iOS 11 sa nu aiba probleme, este important ca Apple sa le descopere si sa le rezolve pe cele existent, iar acest lucru se va intampla intr-o buna masura. Daca vreti o recomandare, va spun sa asteptati pana la sfarsitul lunii iunie pentru a incerca iOS 11, deoarece veti avea o experienta mult mai buna decat acum.

iOS 11 public beta

 • style95

  Merge și acum ✌️

 • Sturzu Petru Adrian

  Yep. Merge bine. FAce figuri la multitasking. Dar, pentru versiunea Beta 1, este mai mult decat bine. Chiar surprinzator. erge mai bine decat iOs 10. Pot spune ca este unul dintre cele mai bune Beta 1 la o versiune noua de iOS. ( Gen iOS 8 Beta 1, iOS 9 beta 1 etc. )

 • Marius R.

  E cea mai bună versiune beta 1 pentru că nu au schimbat mai nimic față de 10 😂

 • Srb Srb

  da si la ios10 din pct tau de vedere, au schimbat ceva fata de ios9? si la ios9 au schimbat ceva fata de ios8? si la ios8 ceva fata de 7 ? si la 7 ceva fata de 6?
  deci ios11 este exact acelasi ios precum cel din 2007

 • razvan.adrian

  Srb fumeaza,,Sturzu e aierian cred ca nici nu are iphone

 • asd

  o sa pierd garantia telefonului daca instalez ios11 public beta?

 • Hector

  Iphone 6, merge execrabil si plin de buguri 😂😂