Orange – oferta zilei de 7 iunie la 20 de ani in Romania

Orange a anuntat oferta zilei pentru 7 iunie, operatorul de telefonie mobila avand o luna cu surprize pentru clienti la 20 de ani in Romania.

Orange a anuntat in cursul zilei de ieri ca va oferi 20 de GB de internet gratuit pe luna in urmatoarele doua luni pentru toti clientii din Romania ca parte a aniversarii a 20 de ani de existenta in Romania. Separat, Orange a anuntat si ca va avea zilnic oferte pentru clientii care ii viziteaza magazinul online pentru diverse cumparaturi, totul incepand din cursul zilei de ieri.

Campania cu oferte zilnice a celor de la Orange continua si astazi, operatorul de telefonie mobila anuntand promotia pe care o are disponibila pentru ziua de 7 iunie. Mai exact, cei care viziteaza magazinul Orange in cursul zilei de 7 iunie, vor avea posibilitatea de a beneficia de reducere de 20% la incheierea unui abonament nou, prelungierea unuia existent sau doar modificarea.

Veti gasi in aceasta pagina a magazinului online Orange codul de voucher care poate fi folosit pentru efectuarea acestei operatiuni direct din website-ul companiei. Oferta celor de la Orange este una foarte interesanta, mai ales ca ea se aplica inclusiv pentru modiicarea abonamentelor existente, nu doar pentru incheierea sau prelungirea de abonamente.

Orange – oferta zilei la 20 de ani in Romania

Separat de oferta pentru ziua de 7 iunie, cei de la Orange au un calendar plin de oferte pentru urmatoarele 19 zile, fiecare urmand a aduce ceva nou. Ofertele Orange pentru campania de aniversare a 20 de ani de existenta in Romania vor fi dezvaluite in fiecare zi, asa ca va trebui sa accesati website-ul operatorului de telefonie mobila pentru a le descoperi.

In cei 20 de ani de existenta in Romania, cei de la Orange au reusit sa adune o baza de 10 milioane de clienti pentru abonamente si servicii preplatite. Aceasta campanie de oferte pe care Orange o deruleaza in momentul de fata este facuta in semn de multumire pentru fidelitatea clientilor, toate ofertele fiind oferite doar pentru ei in urmatoarele 19 zile.

Aceasta oferta cu reduceri pentru serviciile Orange vine ca o completare pentru cei 20 de GB de trafic de internet gratuit pe care opratorul de telefonie mobila ii ofera. Acestea fiind spuse, zilnic veti gasi in aceasta pagina a website-ului Orange toate ofertele pe care operatorul le va avea si va recomand sa le urmariti cu mare atentie pentru a nu pierde ceva bun.

Orange 7 iunie oferta zilei Romania