iOS 11 Apple Maps – harti din mall si aeroporturi

iOS 11 aduce pentru Apple Maps o schimbare extrem de importanta deoarece compania Apple a implementat harti ale mall-urilor si aeroporturilor din anumite orase de pe glob. In imaginea de mai jos puteti vedea orasele in care exista harti ale mall-urilor in Apple Maps pentru iOS 11, compania facand anuntul in cursul zilei de luni pentru intreaga lume.

Pentru mall-uri, Apple Maps din iOS 11 are harti detaliate ale interiorului acestora, inclusiv cu magazinele pe care clientii le pot gasi acolo. In aceasta idee, atunci cand veti intra intr-un mall care are o harta in Apple Maps din iOS 11, veti putea ajunge foarte usor la magazinul pe care doriti sa il vizitati, hartile fiind impartite in functie de etajul la care va aflati.

Apple promite ca separat de mall-urile pe care le vedem in lista de mai jos, va exista suport si pentru multe altele in fiecare luna, sute urmand a fi adaugate pana in toamna.

iOS 11 Apple Maps harti interior cladiri

Harti ale aeroporturilor in Apple Maps din iOS 11

Pentru aeroporturi, Apple Maps va avea in iOS 11 harti ale locatiilor importante prin care va trebui sa treceti, de la check-in si pana la securitate, plus magazinele duty free. Si in cazul acestor harti vor va fi disponibil un director pentru a cauta informatii in Apple Maps pentru iOS 11, asa ca nici acolo nu veti pierde timp cautand ceea ce va intereseaza.

Pentru inceput doar aeroporturile din lista de mai jos vor avea harti disponibile in aplicatia Apple Maps din iOS 11, insa cei de la Apple vor extinde disponibilitatea si la alte aeroporturi.

iOS 11 Apple Maps harti aeroporturi