Prima Pagina OnePlus OnePlus 5 este clona perfecta a iPhone 7 Plus

OnePlus 5 este clona perfecta a iPhone 7 Plus

OnePlus 5 este o clona perfecta a iPhone 7 Plus, compania OnePlus facandu-si o misiune din a copia cu fidelitate design-ul produsului Apple.

16

OnePlus 5 este o clona aproape perfecta a iPhone 7 Plus, noul smartphone al celor de la OnePlus fiind gandit pentru a copia cu foarte mare fidelitate design-ul produsului Apple. Cele mai recente imagini care prezinta OnePlus 5 sugereaza faptul ca noul smartphone va avea intr-adevar un design care va fi aproape identic cu cel al iPhone 7 Plus.

Stim de cateva saptamani bune ca OnePlus 5 va semana foarte bine cu iPhone 7 Plus, insa puteti vedea in imaginile de mai jos ca lucrurile sunt mult mai complexe decat atat. Cei de la OnePlus s-au gandit sa profite atat de mult de pe urma popularitatii iPhone 7 Plus incat cea mai mare parte a design-ului OnePlus 5 va copia ceea ce a realizat compania Apple.

De la felul in care arata camera si pana la antenele de pe carcasa, sau pozitionarea butoanelor, OnePlus 5 copiaza fara niciun fel de rusine iPhone 7 Plus. Desigur ca OnePlus 5 are si culoarea negru mat pe care o regasim la iPhone 7 Plus, separat de faptul ca marginile sunt rotunde si arata aproape identic cu cele ale smartphone-ului vandut de catre Apple.

OnePlus 5 este clona perfecta a iPhone 7 Plus

Daca n-ar avea logo-ul OnePlus pe carcasa, am putea spune ca OnePlus 5 este o clona a iPhone 7 Plus facuta de catre un producator chinez fara rusine. OnePlus 5 are totusi butonul Home diferit, asa ca va fi relativ usor de recunoscut de catre unii, dar per total este o clona a iPhone 7 Plus si ramane de vazut cat va fi de reusita in final.

Acest design pentru OnePlus 5 este prezentat de cateva saptamani bune, decie ste destul de clar ca el este cel final si ca dorinta companiei este de a copia iPhone 7 Plus fara rezerve. Cum va vedea compania Apple aceasta decizie ca OnePlus 5 sa arate aproape identic precum un iPhone 7 Plus, dar probabil nu va sta fara sa reactioneze agresiv.

In China Apple poate deschide procese pentru a impiedica vanzarea OnePlus 5 si a cere despagubiri, dar ele vor dura si ar putea avea efecte nedorite. Acestea fiind spuse, OnePlus 5 va copia iPhone 7 Plus din foarte multe puncte de vedere si probabil de asta va avea parte de vanzari foarte bune dupa ce va fi lansat oficial pe piata.

OnePlus 5 urmeaza sa fie prezentat oficial pe 20 iunie, pretul de vanzare urmand a fi de minim 450 de dolari.

OnePlus 5 clona iPhone 7 Plus

OnePlus 5 clona iPhone 7 Plus 1