Orange – 20 GB de internet gratuit tuturor clientilor

Orange ofera 20 GB de internet mobil gratuit tuturor clientilor ca parte a campaniei de a sarbatori 20 de ani de activitate pe piata din Romania.

14

Orange sarbatoreste 20 de ani de la intrarea pe piata din Romania si o face in stil mare, anuntand ca ofera 20 de GB de internet gratuit pe luna timp de 2 luni tuturor clientilor. Practic, orice fel de client al operatorului de telefonie mobila Orange va primi 20 GB de internet gratuit in lunile iunie si iulie/august, incepand din cursul zilei de astazi.

Mai mult decat atat, ca parte a aniversarii de 20 de ani, cei de la Orange vor avea si 20 de zile cu oferte aniversare in cadrul magazinului online. Aici cei de la Orange nu detaliaza ofertele pe care le vor avea disponibile, insa au anuntat ca in fiecare zi vor exista surprize pentru clienti si voi incerca sa va tin la curent cu toate dintre ele.

Totusi, vedeta anuntului de astazi este oferta cu internet gratuit Orange timp de 2 luni in cuantum de cate 20 GB pe luna pentru toti clientii. Vorbim despre internet 4G gratuit de la Orange pentru toata lumea, iar cei 20 de GB pe care operatorul ii ofera pentru toti clientii va vor ajunge sa faceti orice doriti pe smartphone-urile sau tabletele voastre.

Orange – 20 GB de internet gratuit tuturor clientilor

Orange bonus 20 GB internet gratuit

Internetul gratuit in cuantum de 20 GB oferit de catre Orange in cadrul campaniei aniversare de 20 de ani nu este activat standard in abonamente sau cartele preplatite. Pentru a activa bonusul de 20 GB de internet gratuit de la Orange va trebui sa accesati sectiunea Contul Meu de pe calculator, sau aplicatia pentru iOS si Android si sa il activati.

Ca sa fiu complet sincer, acesta este, probabil, cel mai frumos cadou pe care Orange il face clientilor, pentru ca orice persoana se va bucura de cei 20 GB de internet gratuit. Activarea bonusului de 20 GB de internet gratuit se poate face in sectiunea Contul Meu din website-ul Orange, sau aplicatiile de mobil incepand de acum.

“Orange sărbătorește 20 de ani alături de clienți și răsplătește loialitatea cu 20 GB/lună, timp de 2 luni

București, 06 iunie 2017 Orange aniversează 20 de ani de prezență în România. Data de 6 iunie reprezintă momentul în care, acum două decenii, compania deschidea comercial rețeaua mobilă. Pentru a sărbători loialitatea celor peste 10 milioane de români care, de-a lungul anilor, au ales serviciile Orange și ne-au inspirat să fim mai buni, toți clienţii vor primi 20 GB pe lună, timp de două luni și 20 de zile de oferte aniversare în magazinul online.

De-a lungul celor două decenii, Orange a investit constant în calitatea serviciilor, în extinderea rețelei și în dezvoltarea de inovații care să răspundă nevoilor clienților. Astfel, clienții Orange au au beneficiat, în premieră, de serviciul MMS (multimedia messaging), de conectivitate îmbunătățită prin tehnologia EDGE, de o voce clară cu ajutorul HD Voice, de cele mai rapide viteze aduse de 4G+ și de o calitate mai bună prin Apel 4G. Pentru a completa experiența oferită clientului, Orange și-a consolidat cea mai extinsă rețea de magazine, oferind servicii complete de asistență, cât și o experiență integrată online si offline în cele 25 de smart stores, care vin în întâmpinarea nevoii de simplitate și conectivitate.

Bonusul aniversar este oferit tuturor clienților, persoane fizice și juridice, cât și utilizatori ai cartelelor pre-plătite, indiferent de vechimea pe care o au în rețea. Bonusul va fi disponibil prin activarea acestuia o singură dată în Contul meu Orange, fie din aplicație, fie pe desktop. Pentru activare, clienții cu telefoane Android și iOS își pot descărca ultima variantă a aplicației Contul meu din PlayStore și din AppStore. Perioada de activare este între 6 iunie – 30 iunie. Bonusul de internet se va consuma înaintea resurselor incluse în abonamentele clienților și a opțiunilor configurate de utilizatorii de cartele pre-plătite.

În plus, pentru a marca aniversarea celor 20 ani, Orange a pregătit în luna iunie 20 de zile cu oferte speciale disponibile în magazinul online. Clienții care vor vizita magazinul vor descoperi noutăți în fiecare zi, constând în reduceri la telefoane și accesorii, bonusuri de puncte Orange Thank You, precum și alte surprize.

”În 20 de ani de prezență în România, am crescut alături de clienții noștri. Le-am ascultat nevoile și am inovat, astfel încât să răspundem așteptărilor lor. Standardele lor au devenit reperele noastre și ne-am propus de fiecare dată să întrecem așteptările. Acum, după două decenii, ne dorim să le mulțumim și să răsplătim fidelitatea clienților noștri. Toate produsele și serviciile oferite clienților noștri de-a lungul acestor ani reflectă preocuparea constantă a unei echipe de profesioniști de a inova, astfel încât să oferim clienților acces la noi oportunități aduse de transformarea digitală prin intermediul conectivității crescute și al unei rețele de încredere.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer  în cadrul Orange România.”