OnePlus 5 – pret de vanzare pentru Europa

OnePlus 5 pret de vanzare care ar urma sa inceapa de la 500 de euro pentru Europeni, cu mult mai mare fata de preturile anilor anteriori.

OnePlus 5 va avea un pret de vanzare destul de mare in Europa, in ton cu toate zvonurile pe care le-am vazut in diverse randuri pana in prezent din foarte multe surse. Mai exact, conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, pretul OnePlus 5 va fi de minim 512 dolari in India pentru versiunea cu 6 GB RAM a smartphone-ului si de 590 de dolari pentru versiunea cu 8 GB RAM.

Pretul OnePlus 5 pentru ambele versiuni este mai mare decat cele estimate pana acum, dar cu mult mai mare fata de ceea ce s-a cerut in cursul anului trecut. Practic, versiunea OnePlus 5 cu 8 GB RAM va avea un pret de vanzare de 600 de dolari, aproape de smartphone-urile premium pe care diversi producatori chinezi le au in momentul de fata la vanzare in diverse tari.

Daca ar fi sa facem o conversie, acel pret de 512 dolari ar fi de 460 de euro in Europa, insa sunt destul de sigur ca OnePlus 5 va costa tot putin peste 500 de euro in Europa. Abia in cazul versiunii cu 8 GB RAM a OnePlus 5 vorbim despre un pret convertit care ar ajunge la 530 de euro, dar si in aceasta situatie pretul final va fi cel mai probaibl de 600 de euro.

OnePlus 5 – pret de vanzare foarte mare pentru Europa

La un pret de vanzare de 600 de euro in Europa, OnePlus 5 va tine departe foarte multi clienti, mai ales ca doar cei 8 GB RAM il pun deasupra altor smartphone-uri concurente. Din pacate pentru cei de la OnePlus, noul OnePlus 5 nu pare sa fie suficient de atractiv din punct de vedere al pretului, asa cum s-a intamplat in trecut si s-au generat vanzari atat de mari.

Pe de alta parte, avem o noua confirmare a specificatiilor OnePlus 5, acesta urmand a avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. OnePlus 5 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 835 care are un procesor cu 8 nuclee tactate la 2.3 GHz, va avea si o placa video Adreno 540, spatiu de stocare de 64/128 GB si o baterie de 3300 mAh.

Camera duala a OnePlus 5 va avea doi senzori de imagine de 16 megpaixeli si 20 de megapixeli, unul dintre ei fiind monocrom pentru inregistrarea de imagini alb-negru. OnePlus 5 va fi prezentat oficial in cursul zilei de maine de catre compania OnePlus, iar lansarea oficiala va fi pe data de 22 iunie intr-o serie de tari de pe glob.

OnePlus 5 pret Europa lista